ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην Παιανία Αλαφούζος, Γόντικας και παλαίμαχοι

Στην Παιανία Αλαφούζος, Γόντικας και παλαίμαχοι

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γόντικας, ο Γιάννης Αλαφούζος και οι Κωνσταντίνου, Δομάζος, Καμάρας, Ελευθεράκης βρέθηκαν στην προπόνηση του "τριφυλλιού" και μίλησαν στους ποδοσφαιριστές.

Γνωριμία με τη νέα τάξη πραγμάτων στον Παναθηναϊκό είχαν το Σάββατο οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Τις εγκαταστάσεις της Παιανίας επισκέφτηκαν ο πρόεδρος Δημήτρης Γόντικας, ο ηγέτης του σωματείου λαϊκής βάσης Γιάννης Αλαφούζος και οι παλαίμαχοι που απαρτίζουν την τεχνική επιτροπή, Κωνσταντίνου, Καμάρας, Δομάζος και Ελευθεράκης.

Αρχικά, το λόγο πήρε ο Γόντικας, ο οποίος πληροφόρησε τους "πράσινους" ότι στη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας θα πάρουν ένα μέρος των οφειλομένων και ότι γίνεται μία προσπάθεια να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό που θα λύσει το οικονομικό πρόβλημα της ΠΑΕ.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Αλαφούζος συστήθηκε και περιληπτικά ανέλυσε στους ποδοσφαιριστές το πλάνο που έχει καταστρώσει.

Τέλος, στους παίκτες απευθύνθηκαν και οι παλαίμαχοι, μέσω του Βασίλη Κωνσταντίνου: "Έχουμε ξεκινήσει καλά τη νέα προσπάθεια. Σε εσάς έμειναν τρία παιχνίδια και πρέπει να τα κερδίσετε όλα για να φτάσει ο Παναθηναϊκός, όσο πιο ψηλά γίνεται μέσω των πλέι οφ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ