ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για Άρη

Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για Άρη
INTIME SPORTS

Την Πέμπτη θα τεθούν προς διάθεση τα εισιτήρια για τον "τελικό" της Κυριακής με αντίπαλο τον Άρη με τις τιμές να είναι προσιτές για τους οπαδούς της ομάδας των Χανίων.

Ο Πλατανιάς αντιμετωπίζει την Κυριακή τον Άρη σε ένα πολύ καθοριστικό παιχνίδι για την παραμονή της ομάδας των Χανίων στην Σούπερ Λιγκ και οι Κρητικοί θέλουν δίπλα τους τον κόσμο τους. Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της Κυριακής θα κυκλοφορήσουν την Πέμπτη ενώ οι τιμές τους είναι αρκετά προσιτές.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι από μεθαύριο, Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014, θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Άρη, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014, στις 17.15, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2013 – 2014.

Η διάθεση θα γίνεται καθημερινά έως και το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014, από τις 10 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι, από τα Γραφεία της Π.Α.Ε. στον Πλατανιά και από το κατάστημα «Σταύρος Σπορ» επί της οδού Κυδωνίας.

Εισιτήρια θα πωλούνται και την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014, από το εκδοτήριο της Θύρας 3 στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.

Σημειώνεται ότι η είσοδος των παιδιών έως 12 ετών θα είναι δωρεάν.

Τιμές:
Θύρες 1 & 2:
15 ευρώ.
Θύρα 3:10 ευρώ."

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ