ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Στην κορυφή και το Αμβούργο

Στην κορυφή και το Αμβούργο
Φαν Ντερ Φααρτ

Το Αμβούργο νίκησε 1-0 την Λεβερκούζεν και ισοβαθμεί στην κορυφή με την Μπάγερν

Την δεύτερη διαδοχική του νίκη πανηγύρισε το Αμβούργο, το οποίο συγκατοικεί στην κορυφή της βαθμολογίας με την Μπάγερν Μονάχου μετά την επικράτηση με 1-0 απέναντι στη Λεβερκούζεν. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, σημείωσε στο 64ο λεπτό της αναμέτρησης ο αρχηγός της ομάδας του λιμανιού, Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ, που τις τελευταίες ημέρες είχε γίνει κόκκινο πανί για τους φίλους της ομάδας λόγω της επιθυμίας του να μεταγραφεί στη Βαλένθια.
Οι γηπεδούχοι είχαν τη δυνατότητα να πετύχουν κι άλλα γκολ, ωστόσο ο Μοχάμεντ Ζιντάν σημάδεψε δύο φορές το δοκάρι της εστίας του Αντλερ. Με τους φιλοξενούμενους αγωνίστηκε σ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ο Φάνης Γκέκας, ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει το πρώτο τέρμα της ομάδας του στη σεζόν.

Στο άλλο ματς της μέρας, η Μπόχουμ επικράτησε της Κότμπους εκτός έδρας με 2-1 και έφτασε τους τέσσερις βαθμούς. Και τα δύο τέρματα των νικητών σημείωσε ο Μπέκμαν στο 14' και το 42', ενώ οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν να κάνουν ήταν να μειώσουν στο 49' με τον Σκέλα. Ο Στάθης Αλωνεύτης αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο και αντικαταστάθηκε από τον Ράνγκελοφ.

Συνοπτικά τ' αποτελέσματα
Αμβούργο-Λεβερκούζεν 1-0 (64' πε. Φαν ντερ Φάαρτ)
Κότμπους-Μπόχουμ 1-2 (49' Σκέλα - 14', 42' Μπέκμαν)

Αμβούργο-Λεβερκούζεν 1-0



Κότμπους-Μπόχουμ 1-2
















TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ