ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Στην κορυφαία ενδεκάδα της Primavera ο Κεραμίτσης

Στην κορυφαία ενδεκάδα της Primavera ο Κεραμίτσης
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΡΟΜΑ ΣΤΟ YOUTUBE

Ο 19χρονος στόπερ της Ρόμα, Δημήτρης Κεραμίτση, επιλέχτηκε στην καλύτερη ενδεκάδα της φετινής σεζόν της Primavera και στις δηλώσεις του έκανε ειδική μνεία στον Ζοζέ Μουρίνιο, ενώ αποκάλυψε τον αμυντικό που αποτελεί το είδωλό του.

Ο Δημήτρης Κεραμίτσης έχει κάνει άλματα στην καριέρα του τα τελευταία χρόνια με την Ρόμα και η τελευταία διάκριση για εκείνον είναι εντυπωσιακή, με τον 19χρονο να επιλέγεται στην κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν στην Primavera (Πρωτάθλημα και Κύπελλο Νέων στην Ιταλία).

Επιλογή που συμβαδίζει και με τις επιτυχίες των τζαλορόσι τη φετινή σεζόν σε επίπεδο Νέων, με τους Ρωμαίους να κατακτούν το Κύπελλο επικρατώντας με 2-1 της Φιορεντίνα στον τελικό με το νικητήριο γκολ του Κεραμίτση στην παράταση και να παίρνουν μέρος στα play offs του πρωταθλήματος, όπου την ερχόμενη Κυριακή διεκδικούν το εισιτήριο για τα ημιτελικά απέναντι στους βιόλα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Είμαι πολύ χαρούμενος, ήταν μία σημαντική σεζόν, πετύχαμε τον στόχο να μπούμε στα play offs και αυτό μας ικανοποιεί. Είναι σημαντικό για εμάς τους νέουςπ παίκτες της Ρόμα, είναι σημαντικό να βλέπουμε τη διοίκηση να ποντάρει στους νέους και ο καθένας περιμένει ένα κάλεσμα.

Είναι πολύ σημαντικό επίσης να βλέπουμε τον Μουρίνιο στην εξέδρα, για εμάς είναι ένα έξτρα κίνητρο. Για εμάς το να κατακτήσουμε την ίδια σεζόν το Coppa Italia και το σκουντέτο είναι σημαντικό, θέλουμε να γράψουμε ιστορία. Ο Φαν Ντάικ είναι το είδωλό μου. Στην Ρόμα υπάρχει βέβαια και ο Σμόλινγκ, που είναι παράδειγμα για μένα, εντός και εκτός γηπέδου", τόνισε χαρακτηριστικά ο Κεραμίτσης.

Αναλυτικά η κορυφαία ενδεκάδα της φετινής Primavera:

  • ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Παλμιζάνι (Ιταλία, 2004, Φροζινόνε)
  • ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Μάικλ Καγιόντε (Ιταλία, 2004, Φιορεντίνα), Αλεσάντρο Ντελαβάλε (Ιταλία, 2004, Τορίνο), Δημήτρης Κεραμίτσης (Ελλάδα, 2004, Ρόμα), Πάτρικ Ντοργκού (Δανία, 2004, Φιορεντίνα)
  • ΜΕΣΟΙ: Ρικάρντο Παγκάνο (Ιταλία, 2004, Ρόμα), Αλεξάνταρ Στάνκοβιτς (Σερβία, 2005, Ίντερ), Λορέντσο Αματούτσι (Ιταλία, 2004, Φιορεντίνα)
  • ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Κενάν Γιλντίζ (Τουρκία, 2005, Γιουβέντους), Ράρες Μπουρνέτε (Ρουμανία, 2004, Λέτσε), Λούκα Ντ΄Αντρέα (Ιταλία, 2004, Σασουόλο)
TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ