ΙΤΑΛΙΑ

Με ήρωα και χρυσό σκόρερ τον Κεραμίτση, η Ρόμα κατέκτησε το Coppa Italia Primavera

Με ήρωα και χρυσό σκόρερ τον Κεραμίτση, η Ρόμα κατέκτησε το Coppa Italia Primavera
PRINT SCREEN

Η ομάδα Νέων της Ρόμα κατέκτησε το Coppa Italia Primavera επικρατώντας με 2-1 της Φιορεντίνα στον τελικό, με τον Δημήτρη Κεραμίτση να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ για τους τζαλορόσι πέντε λεπτά πριν την ολοκλήρωση της παράτασης.

Κούπα για την Ρόμα με σφραγίδα ελληνική! Η ομάδα Νέων των τζαλορόσι αναμετρήθηκε με την αντίστοιχη της Φιορεντίνα στον τελικό του Coppa Italia Primavera, με το φινάλε να βρίσκει την ομάδα της αιώνιας πόλης να πανηγυρίζει το τρόπαιο στο "Αρέκι" του Σαλέρνο χάρη στον Δημήτρη Κεραμίτση (βασικός) που έκανε το 2-1 στο 115ο λεπτό, λίγο πριν το φινάλε της παράτασης.

Ο τελικός δεν είχε γκολ στο 90λεπτο και οδηγήθηκε στην ημίωρη παράταση, με τους Ρωμαίους να ανοίγουν το σκορ στο 92' με πλασέ του Πιζιτάνο και τους βιόλα να ισοφαρίζουν πέντε λεπτά αργότερα με κεφαλιά του Κράστεφ, για να έρθει η λύτρωση για τους πρωτευουσιάνους στο 115'.

Τότε που έγινε σέντρα από τα δεξιά και ο Κεραμίτσης πετάχτηκε εντυπωσιακά στο ύψος της μικρής περιοχής για να πάρει την κεφαλιά, με τον 18χρονο Έλληνα σέντερ μπακ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και να γράψει το τελικό 2-1 που χάρισε το τρόπαιο στην Ρόμα.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΟΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ