ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην Κατερίνη η Παναθηναϊκή Συμμαχία

Στην Κατερίνη η Παναθηναϊκή Συμμαχία

Στις 12 Ιουλίου η Παναθηναϊκή Συμμαχία θα ταξιδέψει στην Κατερίνη για να βρεθεί κοντά σε φίλους του Παναθηναϊκού από την Βόρεια Ελλάδα.

Για την δεύτερη εξόρμηση της ετοιμάζεται η Παναθηναϊκή Συμμαχία με τους ανθρώπους του σωματείου αυτή τη φορά να επιλέγουν την Βόρεια Ελλάδα και την Κατερίνη. Ο Τάκης Οικονομόπουλος και άλλα μέλη της συμμαχίας και φίλοι του Παναθηναϊκού θα βρεθούν στην Κατερίνη δίπλα στους φίλους των πράσινων.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Στην Κατερίνη η δεύτερη εξόρμηση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας

Στην Κατερίνη συνεχίζει το ταξίδι της η Παναθηναϊκή Συμμαχία για να βρεθεί ανάμεσα στους φίλους του Τριφυλλιού που θέλουν να γνωρίσουν από κοντά τα στελέχη του Συλλόγου, ν’ ανταλλάξουν απόψεις και να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας στη νέα χρονιά που αρχίζει με ακόμα περισσότερες απαιτήσεις αλλά και ελπίδες.

Το Σάββατο 12 Ιουλίου και ώρα 8 το βράδυ, στην Αίθουσα Πιερίδα (2o χλμ. Κατερίνης – Νέας Εφέσσου) θα βρεθούν ανάμεσα στον κόσμο του Τριφυλλιού ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Κωνσταντίνου, ο Αντιπρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας Τάκης Οικονομόπουλος και άλλοι Παναθηναϊκοί για μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης που αφορά στην πορεία της νέας ομάδας, στην οργάνωση ενός Συλλόγου που στηρίζεται στη λαϊκή του βάση και στην εγγραφή νέων μελών στη Συμμαχία που είναι ο βασικός αιμοδότης του Παναθηναϊκού.

Θα σας δούμε όλους εκεί, γιατί την ομάδα την κάνουμε μεγάλη μαζί!"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ