ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Στην εθνική μέσω "Γιούβε" ο Ντελ Πιέρο

Στην εθνική μέσω "Γιούβε" ο Ντελ Πιέρο
alessandro_del_piero

Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο θέλει το πρωτάθλημα με την "Γιούβε", επειδή έτσι θα εξασφαλήσει την συμμετοχή του στο Π.Κ της Αφρικής

" Ο ενθουσιασμός και το πάθος είναι η βάση σε οποιαδήποτε δουλειά", είπε αρχικά "Μεγαλέξανδρος" της "βέκια σινιόρα", ενώ μιλώντας για τα όνειρά του είπε πως: " Γεννήθηκα με το όνειρο να γίνω ποδοσφαιριστής και έγινα".

Αναφερόμενος στην ομάδα του και την εθνική ομάδα της Ιταλίας ο 34χρονος πλέον ποδοσφαιριστής τόνισε ότι: " Το πρωτάθλημα και το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι δύο στόχοι που πάνε μαζί, μαζί με την επιλογή του προπονητή, Μαρσέλο Λίπι. Φυσικά, μπορώ να είμαι στην εθνική μέσω της Γιουβέντους, πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοιμ έχουμε εξαιρετική ομάδα και θέλουμε να κερδίζουμε".

Με την φανέλα των "σκουάτρα ατζούρα" ο Ντελ Πιέρο έχει 27 τέρματα σε 91 εμφανίσεις, από το 1995 όπου και ποραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην εθνική. Αν τελικά δώσει το παρών στο Παγκόμιο Κύπελλο της Αφρικής θα είναι το τέταρτο στην καριέρα του, μετά από τις συμμετοχές του το 1998, το 2002 και το 2006.






TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ