ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην Ελλάδα ο Πέτριτς

Στην Ελλάδα ο Πέτριτς

Ο Μλάντεν Πέτριτς βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές, την ίδια στιγμή που το όνομά του ακούγεται έντονα για τον Ολυμπιακό. Διαβάστε το μήνυμα που έγραψε σχετικά με το μέλλον του και την... Ελλάδα.

Το όνομα του Μλάντεν Πέτριτς δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται για τον Ολυμπιακό, αφού αυτή η ιστορία κρατά από το 2007. Τότε, ο Τάκης Λεμονής είχε ξεχωρίσει τον Κροάτη επιθετικό που έπαιζε στην Βασιλεία, αλλά τελικά συνέχισε την καριέρα του στην Γερμανία και την Ντόρτμουντ.

Ο διεθνής φορ, έκανε σπουδαίο όνομα στην Μπουντεσλίγκα, ενώ από το καλοκαίρι του 2012 αγωνιζόταν στην Φούλαμ, με την οποία χώρισαν οι δρόμοι τους πριν από λίγες εβδομάδες.

Οι Άγγλοι επιμένουν πως το μέλλον του Μλάντεν Πέτριτς βρίσκεται στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, όμως πριν από λίγο καιρό είχε ακουστεί και για τον ΠΑΟΚ. Οι φήμες από την Θεσσαλονίκη έχουν κοπάσει και πλέον οι Πειραιώτες φαίνεται πως βρίσκονται στο προσκήνιο.

Ο ίδιος ο Πέτριτς, θέλησε μάλιστα να φουντώσει τις φήμες και μ' ένα αινιγματικό tweet, έδειξε πως ο επόμενος σταθμός της καριέρας του ίσως είναι στην Ελλάδα. Ο διεθνής επιθετικός βρίσκεται στη χώρα μας για διακοπές και τράβηξε μια φωτογραφία με την ελληνική σημαία.

"Είναι αυτή η σημαία ένα σημάδι; Ποιος ξέρεις; Θα δείξει!!", έγραψε στο twitter του και ήδη οι φήμες για το γαλανόλευκο μέλλον του φούντωσαν.

Αξίζει να σημειωθεί πως η σύζυγος του Μλάντεν Πέτριτς είναι ελληνίδα κι αυτό μπορεί να παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην μεταγραφή του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ