ΣΤΗΜΕΝΑ

Στην εισαγγελέα και ο Ντέμης Νικολαΐδης

Στην εισαγγελέα και ο Ντέμης Νικολαΐδης
Νικολαΐδης INTIME SPORTS

Στο γραφείο της εισαγγελέας Πόπης Παπανδρέου βρέθηκε στα τέλη του 2010 ο Ντέμης Νικολαΐδης, με σκοπό να βοηθήσει στην έρευνα με τα στημένα παιχνίδια.

Άλλο ένα επεισόδιο παίχτηκε στην υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια και τον παράνομο στοιχηματισμό, καθώς ο Ντέμης Νικολαΐδης φαίνεται πως βρέθηκε στην εισαγγελέα Πόπη Παπανδρέου και μίλησε για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ κλήθηκε από την εισαγγελέα με σκοπό να βοηθήσει στις έρευνες και να πει όλα όσα ήξερε εκείνη την περίοδο.

Σύμφωνα με το site www.sportfm.gr ο Νικολαΐδης θα αποκαλύψει στην εκπομπή της ΝΕΤ "Το κουτί της Πανδώρας" την κλήση του και την άρνηση του να βοηθήσει εις βάθος την έρευνα, καθώς δεν γνώριζε τα πρόσωπα που εμπλέκονταν.

Βέβαια την ενημέρωσε για την "εμπειρία" που είχε με τον συγκεκριμένο παραγκάρχη και όλα όσα του είχαν μεταφερθεί, όπως και ατάκες που του προκάλεσαν εντύπωση. Τέλος της διεμήνυσε πως απευθύνθηκε σε γραφείο ειδικών ερευνών στην Αγγλία, με σκοπό να μαζέψει στοιχεία για την δράση της οργάνωσης.

TAGS ΣΤΗΜΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ