SUPER LIG

Στην έδρα τους οι πρωτοπόροι

Στην έδρα τους οι πρωτοπόροι
σίβασπορ

Εντός έδρας αναμετρήσεις περιλαμβάνει η 21η αγωνιστική για τους δύο πρωτοπόρους της Σούπερλιγκ στην Τουρκία

Η Σίβασπορ θέλει να διατηρήσει την πρώτη θέση στην κατάταξη και να διευρύνει το σερί των αήττητων αγώνων σε 11(7 νίκες, τρεις ισοπαλίες τις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις). Επανέρχεται για την Σίβασπορ ο πρώτος σκόρερ την ομάδας Γιλντίζ. Να σταθεροποιήσουν την απόδοση τους και την θέση τους στην κατάταξη θέλουν οι νεοφώτιστοι της Εσκισέχιρσπορ.
Με 7 νίκες και δύο ισοπαλίες σε 9 ματς η Τράμπζονσπόρ έχει την παράδοαση υπέρ της με αντίπαλο την Ντενίζλισπορ, που πέτυχε την πρώτη της νίκη κόντρα στην Κόνιασπορ, από τον περασμένο Νοέμβρη. Η ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής με την Μπεσίκτας αδικεί την πρωτοπόρο του πρωτάθληματος.

Αβαντάζ Γαλατασαράι με Κοτσαέλισπορ

Η Γαλατάσαράι δεν αναμένεται να βρει αντίσταση από την Κοτσαέλισπορ που κινδυνεύει με υποβιβασμό. Η αποστολή της έτερης διεκδικήτριας για την έξοδο στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ Φενέρμπαχτσε που αγωνίζεται εκτός έδρας με την Γκεντσλερμπιρλιγκί.

Εκτός έδρας αποστολή έχει και η Μπεσίκτας με την Γκαζιάντερσπορ. Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις Μπουγιούκσεχιρ-Ανκαραγκουτσού, Καϊσέρισπορ-Μπούρσασπορ, Κόνιασπορ-Αντάλιασπορ, Χατσετέπε-Ανκάρασπορ.

21η αγωνιστική

Παρασκευή
Γκαζιάντερσπορ-Μπεσίκτας
Σάββατο
Μπουγιούκσεχιρ-Ανκαραγκουτσού
Καϊσέρισπορ-Μπούρσαρσπορ
Κόνιασπορ-Αντάλιασπορ
Τράμπζονσπόρ-Ντενίζλισπορ
Γκεντσλερμπιρλιγκί-Φενέρμπαχτσέ
Κυριακή
Χατσετέπε-Ανκάρασπορ
Σίβασπορ-Εσκισεχιρσπορ
Γαλατάσαραϊ-Κοτσαέλισπορ
























TAGS SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ