Στην διάθεση του Ρεχάγκελ ο Καραγκούνης

Κανονικά προπονήθηκε ο Καραγκούνης και φώναξε "παρών" για το παιχνίδι με την Ουκρανία
Ο Γερμανός τεχνικός είδε με ικανοποίηση τον Γιώργο Καραγκούνη που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού να μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και να φωνάζει «παρών» ενόψει της αναμέτρησης με την παρέα του Αντρεϊ Σεφτσένκο στο ΟΑΚΑ.
Παράλληλα ο Κώστας Χαλκιάς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αλλά από την Πέμπτη αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα. Στον αντίποδα ο Τοροσίδης δεν έδωσε το «παρών» στην προπόνηση καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και δεν υπολογίζεται για το πρώτο παιχνίδι με την Ουκρανία ενώ είναι αμφίβολος και για τη δεύτερη αναμέτρηση στο Ντόνετσκ στις 18 του μήνα.
Οι διεθνείς το πρωί παρακολούθησαν σε βίντεο την προσεχή τους αντίπαλο στο παιχνίδι με την Αγγλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου όπου είχε κάνει το αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στον όμιλο της που της έδωσε το εισιτήριο για τα μπαράζ.
Την Πέμπτη η προετοιμασία θα συνεχιστεί με μία προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα στο ΟΑΚΑ ενώ νωρίτερα ο Ότο Ρεχάγκελ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου όπου θα αναφερθεί στα δύο καθοριστικά παιχνίδια με την Ουκρανία.
Όσον αφορά στην ενδεκάδα, εκτός από τη θέση του τερματοφύλακα όπου όλα δείχνουν ανοιχτά καθώς πέραν του Χαλκιά, ο ομοσπονδιακός προπονητής έδειξε στα τελευταία παιχνίδια τη διάθεση να εμπιστευτεί τόσο τον Σηφάκη όσο και τον Τζόρβα, στο δεξί άκρο της άμυνας αναμένεται να αγωνιστεί ο Βύντρα και στο αριστερό ο Σπυρόπουλος.
Αβραάμ Παπαδόπουλος και Κυργιάκος αναμένεται να αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στη μεσαία γραμμή Κατσουράνης και Καραγκούνης είναι οι “σίγουροι” με τους Πλιάτσικα και Τζιόλη να διεκδικούν την άλλη θέση ενώ στην επίθεση θα βρίσκονται οι Σαλπιγγίδης, Χαριστέας και Γκέκας.
Στην αντίπερα όχθη η αποστολή της Ουκρανίας αναμένεται την Παρασκευή στην Αθήνα και ο προπονητής της ομάδας, Αλεξέι Μιχαηλιτσένκο με δηλώσεις του έθεσε ως στόχο ένα γκολ στο πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ.”Θέλουμε να πετύχουμε τουλάχιστον ένα γκολ στην Αθήνα για να θέσουμε τις βάσεις πρόκρισης. Δεν ξέρω αν η ισοπαλία θα είναι ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Ρωτήστε με μετά το δεύτερο ματς στο Ντόνετσκ”, ανέφερε.