ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Στην Αθήνα ο Ρουγιέρ

Στην Αθήνα ο Ρουγιέρ
INTIME SPORTS

Στην Αθήνα βρίσκεται από την Τετάρτη ο 21χρονος Γάλλος αμυντικός Ζουλιάν Ρουγιέρ, προκειμένου να συζητήσει με τους ανθρώπους του Εθνικού Αστέρα τις λεπτομέρειες τις συμφωνίας τους

Στην Αθήνα βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης ο Ζουλιάν Ρουγιέρ προκειμένου να έχει τις τελικές επαφές με τους ανθρώπους του Εθνικού Αστέρα για την ένταξη του στην ομάδα της Καισαριανής.

Ο 21χρονος Γάλλος ποδοσφαιριστής πέρασε με επιτυχία την δοκιμή και τα τεστ, που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα στην Καισαριανή, με αποτέλεσμα οι ιθύνοντες της ΠΑΕ να πάρουν την απόφαση για να προχωρήσουν στην απόκτηση του.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Αδαμάκης είχε την πρώτη επαφή μαζί του, προκειμένου να συζητήσουν τις λεπτομέρειες, για να προχωρήσουν στην οριστικοποίηση της συμφωνίας, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί την Πέμπτη.

Ο 21χρονος Ζουλιάν Ρουγιέρ (4/4/1990) ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μονακό και από το 2009 αγωνίζεται στην Τράνζιτ, ομάδα Α' κατηγορίας της Λετονίας, με την οποία τα πήγε καλά.

Ο Ρουγιέρ αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά καλύπτοντας τη θέση του μπακ-χαφ και οι εντυπώσεις που άφησε στην Καισαριανή ήταν παρά πολύ καλές.

Στο μεταξύ ο προπονητής της ομάδας Νέων Ανδρείας Σάννης συνέχισε και την Τετάρτη τις δοκιμές στην Καισαριανή, βλέποντας αρκετούς νέους παίκτες, καθώς την Παρασκευή αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να παρθούν οριστικές αποφάσεις.

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ