ΕΛΛΑΔΑ

Στην Αθήνα ο Καντονά

Στην Αθήνα ο Καντονά

Στην Αθήνα αναμένεται αύριο βράδυ ο "θρύλος" της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ερίκ Καντονά, ο οποίος αναμένεται να συναντηθεί με ανθρώπους του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού αλλά και να παρακολουθήσει το ματς των "ερυθρολεύκων" με τον ΠΑΟΚ, και του "τριφυλλιού" με τον Πλατανιά.

Ο παλαίμαχος άσος είναι παραγωγός αλλά και παρουσιαστής μίας σειράς ντοκιμαντέρ που προβάλλεται από το Canal+ με θέμα τα μεγάλα ποδοσφαιρικά ντέρμπι του πλανήτη.

Με αυτή την ιδιότητα ταξιδεύει στη χώρα μας προκειμένου να συναντηθεί με τους προέδρους των δύο "αιωνίων" Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιάννη Αλαφούζο, αλλά και με οπαδούς των δύο συλλόγων.

Σκοπός του Γάλλου σούπερ σταρ είναι να καταγράψει στο συγκεκριμένο επεισόδιο το οποίο ονομάζεται "Looking for Athens" το κλίμα που επικρατεί στο μεγάλο ελληνικό ντέρμπι, το οποίο διεξάγεται στις 14 Απριλίου.

Είχαν προηγηθεί ανάλογα ντοκιμαντέρ στο Μάντσεστερ για το Γιουνάιτεντ-Σίτι, στο Μιλάνο για το Ίντερ-Μίλαν, στην Κωνσταντινούπολη για το Φενέρμπαχτσε-Γαλατασαράι και στο Μπουένος Άϊρες για το Μπόκα Τζούνιορς-Ρίβερ Πλέιτ.

Δείτε ένα απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ με παρουσίαση του Ερίκ Καντονά για το τουρκικό ντέρμπι μεταξύ Γαλατασαράι και Φενέρμπαχτσε.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ