PREMIER LEAGUE

Στην Άστον Βίλα ο Μίλνερ

Στην Άστον Βίλα ο Μίλνερ
Μίλνερ

Με τη φανέλα της Άστον Βίλα θα αγωνίζεται για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Τζέιμς Μίλνερ

Η μεταγραφή του 23χρονου άσου της Νιουκάστλ, ο οποίος κατά παρελθόν (σ.σ 2005-2006) είχε ξαναφορέσει τη φανέλα της Βίλα, κόστισε περίπου 14 εκατομμύρια ευρώ.
Αν και μερικές ημέρες νωρίτερα βρέθηκε πολύ κοντά στην Έβερτον, η οποία είχε επίσης καταθέσει πρόταση στις "καρακάξες" για να τον αποκτήσει, η Άστον Βίλα φέρεται να ανέβασε την προσφορά της την Πέμπτη το βράδυ, κερδίζοντας τελικά στο νήμα την άτυπη κούρσα από τα "ζαχαρωτά" για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του πρώην άσου της Λιντς.

Η υψηλή προσφορά σε συνδυασμό με την επιμονή του ίδιου του παίκτη προκειμένου να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη αλλά και την επιθυμία του Μάρτιν Ο'Νιλ, τεχνικού της Άστον Βίλα, να τον προσθέσει στη "μηχανή" της ομάδας του, έκαμψαν τις αντιστάσεις τόσο του Κέβιν Κίγκαν (σ.σ προπονητής της Νιουκάστλ), ο οποίος δεν εμφανιζόταν θετικός στη μετακίνηση του διεθνή ποδοσφαιριστή, όσο και των διοικούντων το σύλλογο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μίλνερ αποτελεί το όγδοο μεταγραφικό απόκτημα της Άστον Βίλα την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.




TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ