ΑΕΚ

Στην αποστολή ο Τζανετόπουλος

Στην αποστολή ο Τζανετόπουλος
INTIME SPORTS

Η απουσία λόγω τραυματισμού του Κορδέρο, έφερε ανακατατάξεις στην αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ με τον Πογέτ να παίρνει στην αποστολή τον Άνταμ Τζανετόπουλο.

Είναι δεδομένο πως στο κυριακάτικο (17/1) παιχνίδι με τον ΠΑΣ, ο Γκουστάβο Πογέτ θα κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα της ΑΕΚ, σε σχέση με το ματς κυπέλλου με τον Λεβαδειακό.

Όμως οι… ανακατατάξεις ξεκίνησαν ήδη από την επιλογή της αποστολής. Κυρίως λόγω της απουσίας του τραυματία Κορδέρο.

Ο Πογέτ πήρε μετά από πολύ καιρό στην αποστολή τον Άνταμ Τζανετόπουλο και για πρώτη φορά για ματς πρωταθλήματος, τον Αμπλαγιέ Φαγιέ. Πάντως ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει επιλέξει να πάρει μαζί του στα Γιάννενα 19 παίκτες. Κάτι που σημαίνει πως θα «κόψει» έναν την τελευταία στιγμή. Στην Αθήνα θα μείνουν, εκτός από τον Κορδέρο και ο τραυματίας Μπαρόχα αλλά και ο τιμωρημένος Ντίντακ.

Η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ, θα γίνει στα Γιάννενα, καθώς η ομάδα αναχωρεί αύριο (16/1) το πρωί αεροπορικώς από την Αθήνα. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που ο Πογέτ δεν περίμενε την τελευταία προπόνηση για να κάνει τις επιλογές του.

Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με τον ΠΑΣ: Ανέστης, Βούρας, Μπακάκης, Σοϊλέδης, Γκάλο, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Βάργκας, Φαγιέ, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπουονανότε, Μπαρμπόζα, Πλατέλλας, Τζεμπούρ, Αραβίδης.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ