ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην αποστολή ο Καζίμ, έκπληξη με Ντιόγκο, "Φέτφα"

Στην αποστολή ο Καζίμ, έκπληξη με Ντιόγκο, "Φέτφα"
INTIME SPORTS

Λίγες μέρες μετά την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, ο Καζίμ-Ρίτσαρντς είναι στην αποστολή για Τούμπα. Εκτός έμειναν οι Ντιόγκο και Φετφατζίδης, που δεν "χωρούσαν" στην αποστολή. Δείτε την 18άδα.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς ολοκληρώθηκε, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να αναγκάζεται να κρατήσει εκτός αποστολής αρκετούς σημαντικούς ποδοσφαιριστές. Δεν είχε όμως άλλη λύση...

Στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για το ματς στην Τούμπα (5/2, 19:30), δεν θα βρίσκονται αρκετοί παίκτες, με πιο τρανταχτά ονόματα αυτά των Ντιόγκο και Φετφατζίδη.

Ο Βραζιλιάνος μπορεί να βγήκε MVP στο ματς με τον Εργοτέλη και γενικά να έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του με την επιστροφή του στο Λιμάνι, όμως η επάνοδος του Τζιμπούρ, τον άφησε εκτός σχεδίων για Τούμπα. Το ίδιο ισχύει και για τον Γιάννη Φετφατζίδη.

Άλλωστε ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει δει τους περισσότερους παίκτες του να επιστρέφουν από τραυματισμούς, έχει πάρα πολλούς στην διάθεση του και κάθε φορά θα πρέπει κάποιον να "κόβει". Τώρα είναι οι Ντιόγκο και "Φέτφα", την επόμενη φορά ίσως είναι άλλοι.

Στην αποστολή πάντως, βρίσκεται και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Κόλιν Καζίμ-Ρίτσαρντς, ο οποίος μπορεί να έχει κάνει μόλις 4 προπονήσεις στου Ρέντη, όμως έδειξε πως είναι πανέτοιμος και ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν μπορούσε να μην πάρει μαζί του σ' ένα τόσο σημαντικό αγώνα, έναν τέτοιο παίκτη. Ίσως αυτός ήταν ο λόγος που έμεινε εκτός ο "Φέτφα".

Να σημειωθεί πως στην 18άδα βρίσκεται και ο έτερος νέος στο Λιμάνι, Ρόι Κάρολ, κάτι που βέβαια είναι φυσικό από την στιγμή που έφυγε ο Φράνκο Κοστάνσο.

Αναλυτικά οι 18 "εκλεκτοί" του Ερνέστο: Μέγερι, Κάρολ, Μοδέστο, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέβας, Φουστέρ, Τοροσίδης, Ορμπάιθ, Μακούν, Ιμπαγάσα, Αμπντούν, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Πάντελιτς, Μιραλάς, Τζιμπούρ.

Οι εκτός αποστολής παίκτες, Ντιόγκο, Φέισα, Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Φετφατζίδης, Μόνχε και Δασκαλάκης, θα προπονηθούν την Κυριακή στις 10:30.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ