ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Στην αναμονή για τον Σανόκο

ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE
ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE MOTIONTEAM

Αγώνα δρόμου κάνουν στον Εθνικό Αστέρα, προκειμένου να εκδοθεί το δελτίο του Σανόκο και ο παίκτης να αγωνιστεί στο ματς της Τετάρτης με τον Διαγόρα για το Κύπελλο

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Εθνικού Αστέρα ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με τον Διαγόρα στην Ρόδο για το Κύπελλο Ελλάδος ΟΠΑΠ. Το πρώτο ματς στην Καισαριανή είχε λήξει ισόπαλο με 1-1.

Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι του συλλόγου, κάνουν αγώνα δρόμου, προκειμένου να εξασφαλίσουν την μπλε κάρτα του Σανόκο και ο Γάλλος αμυντικός μέσος να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με τον Διαγόρα.

Μάλιστα, ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Παντέλης συμπεριέλαβε τον ποδοσφαιριστή στην αποστολή, προκειμένου να αρχίσει να προσαρμόζεται και από εκεί και πέρα θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή.

Αν η μπλε κάρτα του Σανόκο αφιχθεί την Τετάρτη και εκδοθεί το δελτίου του, τότε ο Παντέλης σκοπεύει να τον χρησιμοποιήσει, ευελπιστώντας ότι μπορεί να δώσει λύσεις στην ομάδα.

Επίσης, ο έμπειρος τεχνικός θα έχει στην διάθεσή του, τους Λουάμο και Άντονι, που λόγω τιμωρίας δεν είχαν αγωνιστεί στην Βέροια, οπότε η επιστροφή τους δυναμώνει σημαντικά την ομάδα.

Από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν άλλα ουσιαστικά προβλήματα για τον Παντέλη, που δείχνει αποφασισμένος να κάνει κάποιες αλλαγές, να "φρεσκάρει" την ενδεκάδα και η ομάδα της Καισαριανής να διεκδικήσει την πρόκριση.

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ