ΕΛΛΑΔΑ

Στην Αγγλία για το όνειρο μέσω του Nike Chance

Στην Αγγλία για το όνειρο μέσω του Nike Chance

O φετινός ελληνικός τελικός του Nike Chance πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στην Αθήνα, αναδεικνύοντας την ελληνική συμμετοχή για το παγκόσμιο ποδοσφαιρικό τουρνουά της Nike για νέους ποδοσφαιριστές.

Στο φετινό Nike Chance συμμετείχαν 43 νεαροί ποδοσφαιριστές, με σκοπό να δείξουν το ταλέντο τους, να αποδείξουν τις ικανότητές τους και να διεκδικήσουν την παρουσία τους στo Nike Chance Global Showcase, όπου 60 διαγωνιζόμενοι από όλο τον κόσμο θα διεκδικήσουν το μεγάλο βραβείο του τουρνουά, το“Grand Prize”, κατά τη διάρκεια ενός special προπονητικού προγράμματος στη Nike Academy.

Νικητής αναδείχθηκε ο Χρήστος Πασχαλάκης, ο οποίος θα ταξιδέψει στην Αγγλία, όπου θα προσπαθήσει να διακριθεί ανάμεσα σε νέα ποδοσφαιρικά ταλέντα από όλο τον κόσμο, κατά τη διάρκεια του Nike Chance Global Showcase, το Μάρτιο.

Στην Αγγλία για το όνειρο μέσω του Nike Chance

Nike Academy.

Στη φετινή διοργάνωση παραβρέθηκε και ο αμυντικός του Ολυμπιακού Κώστας Μανωλάς, για να δώσει συμβουλές στους συμμετέχοντες και να βραβεύσει το νικητή, δίνοντάς του το πολύτιμο εισιτήριο για την επόμενη φάση του τουρνουά.

Ο διαγωνισμός "The Chance" της Nike είναι μια μοναδική διεθνής αναζήτηση ταλέντων, η οποία παρέχει σε ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές την ευκαιρία να αποδείξουν την αξία τους και να βελτιώσουν τον τρόπο που παίζουν.

Στην Αγγλία για το όνειρο μέσω του Nike Chance

Ένας παίκτης από τους 16 φιναλίστ στο τουρνουά θα εισαχθεί Nike Academy, η οποία έχει την έδρα της στην Αγγλία και υποστηρίζεται από την FA Premier League. Η διοργάνωση ξεκίνησε το 2010 και από τότε χιλιάδες ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές έχουν συμμετάσχει σε προπονήσεις υψηλού επιπέδου με την καθοδήγηση κορυφαίων επαγγελματιών στο είδος τους.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ