CHAMPIONS LEAGUE

Στην 2η θέση η Βέρντερ

Στην 2η θέση η Βέρντερ
μπαρτσα τσελσι

Με ηγέτη τον Ντιντιέ Ντρογκμπά η Τσέλσι πήρε πολύτιμη ισοπαλία 2-2 με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα στο "Νόου Καμπ" και κράτησε την πρώτη θέση στον όμιλο

Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η Βέρντερ αποδείχτηκε για ένα ακόμα αγώνα "άπιαστη" και φιλοδώρησε με τρία γκολ 3-0, την Λέφσκι στην Σόφια και διατήρηθηκε στο όνειρο της πρόκρισης.

Μπαρτσελόνα - Τσέλσι 2-2

Η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε μόλις στο 3΄ με γκολ του Ντέκο, διώχνοντας προσωρινά το άγχος από τους συμπαίκτες του.

Στην συνέχεια η Τσέλσι προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, αλλά τα σουτ του Ντρογκμπά στο 6΄, του Μπάλακ στο 17΄ και η κεφαλιά του Εσσιέν στο 32΄ δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα για τους φιλοξενούμενους.

Οι "Καταλανοί" είχαν τις δικές τους ευκαιρίες για να αυξήσουν την διαφορά στα γκολ, με τους Ροναλντίνιο στο 9΄ και Τσάβι στο 21΄.

Από το πρώτο ημίχρονο ο αγώνας ήταν σκληρός, με τους παίκτες των δύο ομάδων να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους και το παιχνίδι σε αρκετές περιπτώσεις να γίνεται σκληρό.

Στην επανάληψη, το σουτ του Ρόμπεν στο 50΄ ήρθε ως προάγγελλος του γκολ από τον Λαμπάρντ στο επόμενο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ με γκολ του πρώην παίκτη των "μπλε", του Ισλανδού Γκούντιονσεν, καθώς στο 57΄ μετά από ασίστ του Ροναλντίνιο έδωσε το προβάδισμα στην "Μπάρτσα" μπροστά σε 90.000 Καταλανούς.

Ο ίδιος παίκτης στο 68΄ έχασε μία ακόμα ευκαιρία να "κλειδώσει" την νίκη για την Μπαρτσελόνα, ενώ την ίδια τύχη είχε και η προσπάθεια του Ντέκο στο 82΄, καθώς το σουτ που επιχείρησε έφυγε λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του Ιλάριο.

Αφού η "Μπάρτσα" δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες, ο Ντρογκμπά στο 90΄,μετά από ασίστ του Τέρι έδωσε τον βαθμό στους Λονδρέζους και παραμένει το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο.

Mπαρτσελόνα: Βάλντες Ζαμπρότα, Μάρκεζ, Πουγιόλ, Φαν Μπρόνχορστ, Τσάβι(83΄Ινιέστα), Μότα(57΄Εντμίλσον), Ντέκο, Μέσσι, Γκούντιονσεν(77΄Ζουλί), Ροναλντίνιο.

Τσέλσι: Ιλάριο, Κόουλ Α., Μπουλαρούζ(75΄Κόουλ), Καρβάλιο, Τέρι, Εσσιέν, Μπάλακ(90΄Φερέιρα), Λαμπάρντ, Μακελελέ, Ντρογκμπά, Ρόμπεν(72΄Καλού).


Λέφσκι Σόφιας - Βέρντερ Βρέμης 0-3


Η επιθετική δυνότητα της Βέρντερ συνεχίστηκε και στην έδρα της Λέφσκι, αφού η Γερμανική ομάδα πέτυχε ευρεία νίκη με 0-3.

Η ομάδα του Τόμας Σάαφ, απειλήθηκε στο πρώτο μισάωρο του αγώνα, αφού οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φθάσουν στην επίτευξη τέρματος με τις ευκαιρίες των Τόμασιτς, Ερομόγκμπε και Μπαρντόν.

Μοιραίος παίκτης για την Λέφσκι ο 18χρονος γκολκίπερ της ομάδας Μιχαϊλοφ, αφού με δικό του λάθος, καθώς έχασε το κοντρόλ ύστερα από γύρισμα του Ερομόγμπε και ανοίγοντας ουσιαστικά τον δρόμο για την νίκη των φιλοξενούμενων.

Στα επόμενα τέσσερα λεπτά η Βέρντερ πέτυχε δύο γκολ με τους Μπάουμαν και Φρίνγκς, έφθασε τους επτά βαθμούς και πέρασε στην δεύτερη θέση του ομίλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο αγώνας είχε διαδικαστικό χαρακτήρα και μόνες αξιόλογες φάσεις ήταν το δοκάρι του Νιέγκο στο 47΄ και η ευκαιρία του Μπαρντόν στο 62΄.

Λέφσκι: Μιχαϊλοφ(46΄Μίτρεφ), Μιλάνοφ, Τόμασιτς(57΄Ε. Ανγκέλοφ), Ερομόγκμπε, Μποριμίροφ, Γιόβοφ, Τοπουζάκοφ, Ανγκέλοφ Σ., Τελκίσκι(69΄Ν. Ντιμιτρόφ), Λούσιο, Μπαρντόν.

Βέρντερ: Bίζε, Νάλντο, Βουόμε(85΄Πασάνεν), Μπάουμαν(78΄Αντρεάσεν), Βράνιες, Φρίτς, Ντιέγκο, Κλόζε, Χαντ(74΄Κλάσνιτς), Φρίνγκς, Μερτεζάκερ.










































TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ