ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Στη Nova και τη νέα σεζόν ο Αστέρας

Οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ
Οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ INTIME

Η ΠΑΕ Αστέρας ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τη NOVA, η οποία θα προβάλλει και τη νέα σεζόν τους αγώνες των Αρκάδων, τόσο για την κανονική διάρκεια της Super League Interwetten, όσο και για τα playoffs.

Ο Αστέρας Τρίπολης και η NOVA θα συνεχίσουν μαζί, καθώς ανανέωσαν τη συνεργασία τους και για τη νέα σεζόν της Super League Interwetten.

"Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και η NOVA ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους όσον αφορά στην αποκλειστική μετάδοση των εντός έδρας αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου για τις επόμενες δύο αγωνιστικές περιόδους.

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν τους εντός έδρας αγώνες του Αστέρα Τρίπολης στο ελληνικό πρωτάθλημα, μέσα από τα κορυφαία αθλητικά κανάλια της χώρας, τα Novasports, για τις αγωνιστικές περιόδους 2021/2022 και 2022/2023.

Η NOVA, μέλος του United Group, του κορυφαίου φορέα τηλεπικοινωνιών και μέσων ενημέρωσης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, μέσα από την ανανέωση της συνεργασίας της με την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, εμπλουτίζει ακόμη περισσότερο το premium αθλητικό περιεχόμενό της.

ΔΗΛΩΣΗ
Δήλωση του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Γιώργου Μποροβήλου: "Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε σήμερα τη συμφωνία μας με την NOVA. Η πολυετής συνεργασία μας, η οποία για εμάς αποτέλεσε και αποτελεί στρατηγική επιλογή, αφενός επιβεβαιώνει τις σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ των δύο πλευρών και αφετέρου εγγυάται για το τελικό αποτέλεσμα με πολλαπλά και πολυεπίπεδα οφέλη.

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ δημιουργεί σταθερές συνεργασίες, επιλέγει αξιόπιστους και συνεπείς συνεργάτες και αναπτύσσει δεσμούς επαγγελματικούς, αλλά ασφαλώς και ανθρώπινους.

Η κοινή διαδρομή μας όλα αυτά τα χρόνια με την NOVA βασίστηκε στην προσπάθεια για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και στη φιλοδοξία για συνεχή βελτίωση του αθλήματος. Η νέα μας συνεργασία, λοιπόν, μάς γεμίζει με την ευθύνη και την υποχρέωση να συνεχίσουμε με το ίδιο όραμα".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ