ΙΩΝΙΚΟΣ

Στη Νεάπολη ο Ζαρντέλ (;)

Στη Νεάπολη ο Ζαρντέλ (;)
Ζαρντελ

Η συμφωνία με τον Αουγκούστο Σοάρες Ινάσιο έχει τροφοδοτήσει μεταγραφικά σενάρια στην Πορτογαλία με πρωταγωνιστή τον Ζαρντέλ!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Α' Bola" ο γνωστός μας, Μάριο Ζαρντέλ, είναι ένας απο τους παίκτες που μπορεί να μετακομίσουν στη Νεάπολη. "Η αποχώρηση του Ινάσιο μπορεί να προκαλέσει την αποχώρηση μερικών παικτών του Πορτογαλικού πρωταθλήματος για την Ελλάδα. Είναι πιθανό να προσπαθήσει να προσεγγίσει 2-3 παίκτες απο την Μπέϊρα Μαρ, με τον Ζαρντέλ να είναι ένας απο αυτούς που προτιμά ο Ιωνικός.

Άνθρωποι του συλλόγου παρακολούθησαν την Κυριακή τον αγώνα με την Μπενφίκα. Απομένει να μαθουμε αν οι υπεύθυνοι της Μπέϊρα Μαρ επιθυμούν να φύγει ο παίκτης" αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Σιγή ιχθύος στη Νεάπολη...

Η διοίκηση του Ιωνικού δεν διαψεύδουν ούτε επιβεβαιώνουν το δημοσίευμα, ωστόσο η περίπτωση του Μάριο Ζαρντέλ φαντάζει ιδιαίτερα δύσκολη. Πάντως, σύμφωνα με τους Νικαιώτες την περασμένη Κυριακή δεν βρέθηκε άνθρωπος του συλλόγου στις εξέδρες του "Ντα Λουζ" για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με την Μπενφίκα.



TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ