ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Στη λίστα των φευγάτων και οι Μάρτινς - Λαδάκης

Στη λίστα των φευγάτων και οι Μάρτινς - Λαδάκης
Μάρτινς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στη λίστα του Πανθρακικού για πρόωρο "διαζύγιο" και οι Ροτζέριο Μάρτινς - Αντώνης Λαδάκης, μετά τον Φρανθίσκο Χαβίτο. Σκέψεις να μείνει η υπάρχουσα διοίκηση για να κατακτηθεί η άνοδος στη Super League.

Δεν είναι μόνο ο Φρανθίσκο Χαβίτο για τον οποίο υπάρχει θέληση να λυθεί πρόωρα το συμβόλαιό του στον Πανθρακικό. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr στην ίδια λίστα είναι δύο ακόμη ποδοσφαιριστές. Οι Ροτζέριο Μάρτινς και Αντώνης Λαδάκης.

Ο 32χρονος Βραζιλιάνος μέσος έπαιξε εφέτος σε 22 παιχνίδια και σημείωσε τρία γκολ. Στον Πανθρακικό παίζει από το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν. Ο 34χρονος Καβαλιώτης μέσος αγωνίζεται στην ομάδα της Κομοτηνής από το 2012.

Στη λίστα των φευγάτων και οι Μάρτινς - Λαδάκης
Λαδάκης 580 ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο εφετινό πρωτάθλημα κατέγραψε 17 συμμετοχές. Το γεγονός ότι οι παίκτες αυτοί είναι στη λίστα για πρόωρο "διαζύγιο" δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι θα φύγουν κιόλας, αφού πρώτα θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία. Από εκεί και πέρα, η υπάρχουσα διοίκηση φέρεται να έχει δείξει πρόθεση να "τρέξει" την ομάδα στη Football League της νέας σεζόν, με άμεσα στόχο την επάνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Photo credits: Action images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ