ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Στα σκαριά "διαζύγιο" Χαβίτο - Πανθρακικού

Στα σκαριά "διαζύγιο" Χαβίτο - Πανθρακικού
Χαβίτο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο 33χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός, Φρανθίσκο Χαβίτο, αναμένεται να αποτελέσει πρόωρα παρελθόν για τον Πανθρακικό, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr. Τι αναφέρει το ρεπορτάζ.

Δεν είναι μόνο ο Βάλτερ Μπαλούφο που αποχωρεί πρόωρα από τον Πανθρακικό. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσει, μια ώρα αρχύτερα, και ο Φρανθίσκο Χαβίτο. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αναμένεται να κληθεί προσεχώς για να λύσει το συμβόλαιό του.

Η ομάδα της Κομοτηνής δεν κατέστη εφικτό να μείνει στη Super League και επί της ουσίας είτε έμενε ο Χαβίτο, είτε όχι, δεν άλλαζε κάτι. Ο 33χρονος εξτρέμ, ο οποίος στο εφετινό πρωτάθλημα έπαιξε σε 19 αγώνες (κατέγραψε άλλες 2 συμμετοχές στο κύπελλο), θα αποτελέσει παρελθόν και θα αναζητήσει τη νέα του ομάδα.

Το διάστημα που θα ακολουθήσει, με τη διακοπή του πρωταθλήματος εξαιτίας των αγώνων των Εθνικών ομάδων, θα δώσει τη δυνατότητα στη διοίκηση της ομάδας της Κομοτηνής να πάρει σημαντικές αποφάσεις ενόψει της συνέχειας. Υπενθυμίζεται ότι τους "πράσινους" μέχρι τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου θα κοουτσάρει ο Ζόραν Στοΐνοβιτς.

Photo credits: Action images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ