STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Στη Λίγκα "βράζουν" με την αστυνομία

Στη Λίγκα "βράζουν" με την αστυνομία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με τηναστυνομία τα έχουν στη Λίγκα για τα επεισόδια στο Περιστέρι και στη διοργανώτρια επικρατεί έντονος προβληματισμός, αφού είχαν ζητήσει συγκεκριμένα μέτρα, τα οποία δεν τηρήθηκαν. Διαβάστε αναλυτικά.

Μόνο ήρεμα δεν κύλησαν τα πράγματα στον αγώνα του Ατρομήτου με την ΑΕΚ στο Περιστέρι. Με την αστυνομία τα έχουν στη Λίγκα για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα αμέσως μετά τη λήξη του ματς και στη διοργανώτρια επικρατεί έντονος προβληματισμός, αφού είχαν ζητήσει συγκεκριμένα μέτρα, τα οποία δεν τηρήθηκαν.

Οι άνθρωποι του συνεταιρισμού "βράζουν" με την ΕΛ.ΑΣ. γιατί είχαν ζητήσει την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στο χώρο ανάμεσα στην καφετέρια και στην Θύρα των φιλοξενουμένων, κάτι που δεν έγινε ποτέ, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν από εκείνο το σημείο τα επεισόδια.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, ο έλεγχος στους οπαδούς της ΑΕΚ γινόταν πολύ κοντά στη Θύρα των φιλοξενουμένων εξωτερικά του γηπέδου και υπάρχουν καταγγελίες ότι αφενός άγνωστοι κατέστρεψαν το τουρνικέ για το ηλεκτρονικό εισιτήριο και αφετέρου όσοι οπαδοί έμπαιναν μέσα στη Θύρα, πέταγαν το εισιτήριο σε άλλους οπαδούς έξω, οι οποίοι έμπαιναν κανονικά και υπήρχε υπεραριθμία.

Πλέον, μένει να δούμε τι απ' όλα αυτά θα είναι γραμμένο στην έκθεση του παρατηρητή της Λίγκας και της αστυνομίας. Όπως και να 'χει, οι δυο ομάδες θα τιμωρηθούν και όλοι αναμένουν το μέγεθος της ποινής που θα υπάρξει από τις αρμόδιες Αρχές.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ