ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Στέλνουν Κριστιάν Ροντρίγκες στον ΠΑΟ

Στέλνουν Κριστιάν Ροντρίγκες στον ΠΑΟ
Κριστιάν Ροντρίγκες

Δημοσιεύματα από την Πορτογαλία θέλουν τον προπονητή του Παναθηναϊκού Ζεσουάλδο Φερέιρα να ενδιαφέρεται για τον Κριστιάν Ροντρίγκες της Πόρτο (video).

Μέχρι στιγμής έχουμε ακούσει πολλά μεταγραφικά σενάρια για τον Παναθηναϊκό, όμως ένα από αυτά μοιάζει να έχει αρκετή δόση αλήθειας αν βάλουμε κάτω τα δεδομένα.

Όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι ο Παναθηναϊκος εξετάζει τον δανεισμό του Κριστιάν Ροντρίγκες της Πόρτο, μία κίνηση αρκετά εφικτή.

Τον ποδοσφαιριστή έφερε στην Πόρτο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα το 2008 από την Μπενφίκα, αφού είχε σε εκτίμηση τις ικανότητες του. Όμως ένας σοβαρός τραυματισμός τον κράτησε μακριά από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις με αποτέλεσμα να χαθεί.

Πλέον στην Πόρτο ψάχνουν τρόπο για να τον ξεφορτωθούν και όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι ο Ζεσουάδλο Φερέιρα τον θέλει στον Παναθηναϊκό. Η περίπτωση του ωστόσο είναι αρκετά δύσκολη, καθώς ο παίκτης θέλει να συνεχίσει στην Ισπανία.

Πάντως πρέπει να αναφέρουμε πως ο παίκτης είναι ακριβώς αυτό που ψάχνει ο Φερέιρα στο 4-3-3 και έτσι δεν αποκλείεται να γίνει κάποια έκπληξη.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ