PREMIER LEAGUE

Stelios: "Πραγματοποίησα το όνειρο μου"

Stelios: "Πραγματοποίησα το όνειρο μου"
Γιαννακόπουλος

Παίκτης της Χαλ Σίτι και επίσημα ο Γιαννακόπουλος. Stelios: "Ήταν όνειρο μου η παραμονή στην Premier"

Ο αγαπημένος Stelios των φιλάθλων της Μπόλτον, θα συνεχίσει να αγωνίζεται σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο (αν όχι το καλύτερο), αλλά όχι με τη φανέλα των "Γουόντερερς", αλλά με τους νεοφώτιστους "Τίγρεις".
"Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που είμαι παίκτης της Χαλ Σίτι. Ο βασικός μου στόχος και όνειρο μου, να παραμείνω στην Αγγλία και την Πρέμιερ Λιγκ, πραγματοποιήθηκε με τη μεταγραφή μου στην Χαλ. Δεν είμαι νέος στην Πρέμιερ Λιγκ. Παίζω στην κατηγορία τα τελευταία πέντε χρόνια με την Μπόλτον, αλλά ήρθα στην Χαλ Σίτι για μια νέα αρχή και ακόμα ένα βήμα στην καριέρα μου".


Ο Έλληνας διεθνής αναφέρθηκε και στην καλή σχέση που έχει με τον τεχνικό της Χαλ, Φιλ Μπράουν, ενώ ευχαρίστησε και τον πρόεδρο της ομάδας για την πρόταση που του έγινε.

"Γνωριζόμαστε με τον Φιλ αρκετό καιρό, συγκεκριμένα από τότε που ήρθα στην Αγγλία και έχουμε μια πάρα πολύ καλή σχέση. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τον τεχνικό της ομάδας, αλλά και τον πρόεδρο που μου πρόσφεραν αυτή τη συμφωνία. Εάν δεν υπήρχαν αυτοί οι δύο, ίσως να μην είχα υπογράψει".


Τέλος, ο Stelios, μίλησε για το τελευταίο παιχνίδι της Χαλ με την Έβερτον, στο οποίο ήταν στις εξέδρες: "Η ομάδα είχε ένα πάρα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο με την Έβερτον, αλλά στο δεύτερο μέρος η απόδοση έπεσε και για αυτό φτάσαμε στο τελικό σκορ(2-2).

"Ο σύλλογος είναι στις ψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και εύχομαι να παραμείνουμε εκεί αλλά γιατί όχι και να ανέβουμε περισσότερο. Υπάρχουν υψηλές φιλοδοξίες και επίσης πολύ καλό, κόσμο με αρκετό θόρυβο.

Είδα τον αγωνιστικό χώρο πριν από το παιχνίδι και ήταν φανταστικός. Η ομάδα προσπαθεί να παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που ήρθα εδώ".








TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ