ΠΑΟΚ

Στέφενς: "Σήμερα είδα 2 δικές μου ομάδες"

Στέφενς: "Σήμερα είδα 2 δικές μου ομάδες"

Με χαρακτηριστικό τρόπο ο Χουμπ Στέφενς αναφέρθηκε στην αλλαγή εικόνας του ΠΑΟΚ από το πρώτο στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Μέταλιστ

Αρχικά είπε: " Είδα σήμερα δύο ομάδες δικές μου, η μία που για 40 λεπτά έπαιζε καλά και μία που μετά το πέναλτι δεν κατάλαβα γιατί έπαιξε έτσι".

Πρόσθεσε πως: " Στα πρώτα 40 λεπτά είχαμε καλή οργάνωση και πειθαρχία. Στο δεύτερο ημίχρονο είδα τους παίκτες να τρέχουν άσκοπα. Δεν έιναι θέμα ποιότητας αλλά και η νοοτροπία είναι ένα κομμάτι της ποιότητας".

Τόνισε πως: " Τώρα αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι χάσαμε το παιχνίδι στα πρώτα 40 λεπτά εκεί που είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν πετύχαμε γκολ. Υπάρχει δουλειά ακόμη να κάνουμε και θα δουλέψουμε πιστέψτε με. Η νοοτροπία είναι ένα χαρακτηριστικό ποιότητας και αυτό που έδειξαν στην αρχή είναι να αναρωτιέσαι γιατί δεν το έδειξαν στον υπόλοιπο αγώνα".

Για αν το παιχνίδι κρίθηκε στην αστοχία των παικτών του ΠΑΟΚ: " Δεν είχαμε σε κάποια σημεία ούτε οργάνωση ούτε πειθαρχία και αφήσαμε την Μέταλιστ με μία φάση να πετύχει ένα γκολ. Μετά δεν είχαμε καθαρό μυαλό".

Για το αν ο ΠΑΟΚ χρειάζεται κάποια μεγάλη μεταγραφή για να αλλάξει η νοοτροπία της ομάδας: " Σήμερα πρέπει να μάθαμε πολλά, μπορεί να ήταν ένα ακριβό μάθημα. Νομίζω ότι οι παίκτες κατάλαβαν τι δεν έκαναν σωστά και τι δεν έκαναν στα σημεία που είχαμε ευκαιρίες".

Για την αλλαγή εικόνας του ΠΑΟΚ και τις χαμένες ευκαιρίες:" Πρέπει να δουλέψουμε σε πολλά πράγματα, όχι μόνο στην νοοτροπία. Σίγουρα το να κάνεις τις ευκαιρίες σου γκολ είναι ένα στοιχείο. Το να σκοράρεις σε δίνει δύναμη, το είδαμε με τη Νις. Σε ένα παιχνίδι έρχονται πέναλτι, το θέμα είναι τι κάναμε στα υπόλοιπα πενήντα λεπτά. Αν παίζαμε όπως στα πρώτα 40 λεπτά θα είχαμε ελπίδες, αυτό είναι κάτι που πρέπει να το διορθώσουμε".

Για την νοοτροπία: " Είναι δύσκολο σε 7-8 μέρες να αλλάξει η νοοτροπία. Σήμερα στην αρχή ήταν εκεί η νοοτροπία τη συνέχεια χωρίς λόγο παραδώσαμε την οργάνωσή μας. Είναι εύκολο να πει κανείς ότι θέλουμε καινούργιους παίκτες, αλλά δείξαμε στην αρχή του ματς ότι έχουμε αυτά που θέλουμε. Για το δεύτερο παιχνίδι πιστεύω ότι το σημερινό ματς θα μας δώσει εφόδια. Αν κάποιος δεν ακούσει θα μείνει εκτός ομάδας και θα έρθει ένας νέος παίκτης, τουλάχιστον έτσι προσδοκάς να φτιάξεις έναν καινούργιο παίκτη".

Για το παιχνίδι της Μέταλιστ: "Δεν ήταν τόσο σημαντικό για μένα πως θα έπαιζε η Μέταλιστ αλλά πως θα έπαιζε ο ΠΑΟΚ".

Για το αν λείπει κάποιος παίκτης από τον ΠΑΟΚ: " Δεν λείπει κάτι όπως είδατε κατεβήκαμε με 11 παίκτες στο γήπεδο, το θέμα είναι αυτοί οι 11 να βγάζουν την ποιότητά τους. Είναι πολύ εύκολο να πεις ότι θέλουμε έναν νέο παίκτη, στα πρώτα 40 λεπτά παίξαμε πραγματικά πολύ καλά".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ