ΠΑΟΚ

Στέφενς: "Να αντέχουμε τρία ματς την εβδομάδα"

Στέφενς: "Να αντέχουμε τρία ματς την εβδομάδα"
INTIME SPORTS

Ο Χουμπ Στέφενς εντόπισε το πρόβλημα του ΠΑΟΚ στο γεγονός ότι πολλοί παίκτες του δεν έχουν μάθει να παίζουν συνεχόμενα παιχνίδια.

Ο Χουμπ Στέφενς εντόπισε το πρόβλημα του ΠΑΟΚ στο γεγονός ότι πολλοί παίκτες του δεν έχουν μάθει να παίζουν συνεχόμενα παιχνίδια.

Αρχικά, σε ερώτηση αν η νίκη ήταν επαγγελματική ή δύσκολη, ο Ολλανδός τεχνικός σημείωσε: " Ήταν δύσκολη η νίκη".

Για το τι κρατάει από το παιχνίδι με τον Πλατανιά: " Το έχω ξαναπεί. Μερικοί παίκτες πρέπει να μάθουν να παίζουν τρία παιχνίδια την εβδομάδα. Πολλοί παίκτες δεν έπαιζαν πέρυσι αρκετά. Ο Λούκας, ο Στοχ, ο Κίτσιου. Δε ήξεραν αυτή τη διαδικασία, δεν έπαιξαν πολύ πέρυσι. Πρέπει να τη μάθουν.

Χρειάζονται χρόνο. Γι' αυτό το λόγο δεν έπαιξαν ο τζαβέλλας και ο Νίνης. Επίσης, ο Λάζαρ και ο Λίνο προέρχονταν από μακροχρόνιους τραυματισμούς. Χαίρομαι όμως που έχουμε πολλούς παίκτες. Απλά, πολλοί δεν είναι έτοιμοι να παίζουν τρία ματς την εβδομάδα".

Για το αν συμφωνεί πώς η ομάδα του δυσκολεύεται να κάνει ευκαιρίες κόντρα σε μικρομεσαίους αντιπάλους: " Κάναμε και σήμερα ευκαιρίες και πετύχαμε για μένα ένα πολύ όμορφο γκολ, που ήταν ό,τι καλύτερο σήμερα. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Πρέπει να είναι πιο φρέσκοι, να μην παίζουν μόνο ένα ματς. Ο Πλατανιάς έχει πολύ καλή ομάδα και σήμερα είχε την υποχρέωση να παίξει μόνο άμυνα".

Για το πώς οι ευκαιρίες γίνονται αφού πρώτα πετύχει γκολ ο ΠΑΟΚ: " Είχαμε ευκαιρίες και στο πρώτο μέρος, παρότι δεν παίζαμε καλά".

Για το αν θεωρεί ότι δεν μπορούν να παίζουν μαζί Αθανασιάδης-Σαλπιγγίδης: " Μπορούν και το απέδειξαν με τη Σάλκε. Χαίρομαι που έχουμε Βούκιτς, που έχουμε τον Νέτσιντ που όπως βλέπετε, επιστρέφει, αλλά θέλει χρόνο".

Για το αν διαπίστωσε κενά στην άμυνα: " Δεν έχουμε προβλήματα στην άμυνα. Γιατί το λέτε; Ο Πλατανιάς είναι καλή ομάδα κι αν παίζεις 90 λεπτά απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα θα σου κάνει μία ευκαιρία σε 90 λεπτά".

Για το γεγονός πώς ο ΠΑΟΚ φέτος παίρνει γκολ από πολλούς παίκτες σε αντίθεση με πέρυσι που τα μισά γκολ πέτυχαν, Κλάους και Σάλπι: " Είναι καλό που έχουμε κι άλλους παίκτες να σκοράρουν. Φυσικά είναι κακό να πετυχαίνουν και οι φορ γκολ.

Όταν έχεις, όμως, μόνο το φορ να σκοράρει είναι πιο εύκολο για τον αντίπαλό να σε αντιμετωπίσει. Είναι πολύ πιο δύσκολο όταν έχει και μέσους και ακραίους και αμυντικούς να πετυχαίνουν γκολ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ