ΠΑΟΚ

Στέφενς: "Φάνηκε η δουλειά που κάναμε"

Στέφενς: "Φάνηκε η δουλειά που κάναμε"

Το σχόλιο του Χουμπ Στέφενς για την εικόνα του ΠΑΟΚ στο φιλικό με την Ανζί και τον Λούκας Πέρεθ

"Εχουμε δουλέψει πολύ σκληρά το τελευταίο διάστημα και προσπαθησαμε να σπάσουμε τον αγώνα σε δύο 45λεπτα, να είμαστε ανταγωνιστικοί για 45 λεπτά. Είμαστε χαρούμενοι που απέναντι σε τέτοια ομάδα είχαμε εμείς τις ευκαιρίες και δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του" είπε αρχικά και πρόσθεσε:

"Είμαι χαρούμενος με την εμφάνιση των νεαρών παικτών. Είναι πολύ σημαντικό να δίνεις χρόνο συμμετοχής σε αυτά τα παιδιά. Είναι μεγάλες εμπειρίες να παίζουν εναντίον του Ετό και του Ουίλιαν και είμαι χαρούμενος με την εμφάνισή τους".

Τόνισε πως: "Δουλέψαμε πολύ τις τελευταίες ημέρες, μιλήσαμε αρκετά με τους παίκτες για το σχέδιο οργάνωσης μας και η Ανζί δεν μπόρεσε να έχει απαντήσεις σε αυτό. Σίγουρα είναι το πρώτο φιλικό, συνήθως αντιμετωπίζεις στο ξεκίνημα πιο εύκολες ομάδες, αλλά είναι καλό που έχουμε προκλήσεις με τέτοιους αντιπάλους στην αρχή. Επίσης είναι καλό που η δουλειά μας απέδωσε στο γήπεδο".

Σχολίασε: "Το αποτέλεσμα δεν είναι το ζητούμενο σε αυτά τα παιχνίδια, ο τρόπος που παίζεις είναι το σημαντικό. Σίγουρα, πάντως, οι παίκτες έχουν επιπλέον κίνητρο απέναντι σε τέτοιες ομάδες και για το αποτέλεσμα"

Για τον Λούκας ανέφερε: "Τον ξέρω τον παίκτη και είμαι χαρούμενος με την μεταγραφή του. Είδατε ότι όλοι μπορούν να μας βοηθήσουν και περιμένω και από αυτόν να μας βοηθήσει".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ