ΠΑΟΚ

Στέφενς: "Είμαι περήφανος"

Στέφενς: "Είμαι περήφανος"
INTIME SPORTS

Ο Χουμπ Στέφενς έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπενφίκα, σχολίασε τους τομείς που κρίθηκε ο αγώνας και την συνεργασία Κατσουράνη-Ινσαουράλδε και ανανέωσε το ραντεβού του με τον κόσμο του "Δικεφάλου".

Απογοήτευση επικρατεί στον ΠΑΟΚ όχι μόνο για την ήττα από την Μπενφίκα, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε αυτή. Οι άνθρωποι του Δικέφαλου στέκονται στη φάση του γκολ και αναφορά έγινε και από τον Χουμπ Στέφενς, σύμφωνα με τον οποίο ο βοηθός είπε στον διαιτητή του αγώνα με την Μπενφίκα ότι το γκολ των Πορτογάλων δεν ήταν οφσάιντ.

"Είμαστε απογοητευμένοι που χάσαμε αυτό το παιχνίδι, ειδικά αν αναλογιστούμε τον τρόπο. Παλέψαμε, ο αντίπαλος κατάφερε να φτιάξει μόλις μία ευκαιρία και αυτή όταν πήραμε ρίσκα, ήταν ένα καλό σουτ που απέκρουσε ο Παναγιώτης. Μου είπαν ότι γκολ ήταν οφσάιντ, μίλησα με τον διαιτητή, ο βοηθός είπε στον διαιτητή ότι δεν είναι οφσάιντ. Του είπα ότι μου είπαν πως είναι, αλλά πέρα απ' αυτό δεν θέλω να κάνω άλλο σχόλιο για την διαιτησία" είπε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και συνέχισε:

"Γνωρίζεις με τέτοιους αντιπάλους ότι δεν θα βρεις πολλές ευκαιρίες για να σκοράρεις. Βρήκαμε μία δύο, δεν τα καταφέραμε, ο αντίπαλος αξιοποίησε την δική του και γι' αυτό κέρδισε. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου που πάλεψε με αυτό τον τρόπο".

Για την συνεργασία Κατσουράνη-Ινσαουράλδε και το σχόλιο του Ζεζούς ότι ο βοηθός δεν ήταν στη σωστή θέση στο γκολ της Μπενφίκα: "Δεν μπορώ να σχολιάσω αυτό που είπε ο αντίπαλος προπονητής, γιατί από την θέση που ήμουν δεν έβλεπα καλά και εκείνη την στιγμή τα συναισθήματα ήταν έντονα. Από εκεί και πέρα, οντως κάναμε πολύ καλό αμυντικό παιχνίδι, αλλά αυτό δεν αφορά μόνο τους Κατσουράνη και Ινσαουράλδε, γιατί αν δεν κάνει όλη η ομάδα καλό παιχνίδι, ακόμη και οι επιθετικοί, τότε ούτε ο Κατσουράνης και ο Ινσαουράλδε θα κάνουν καλά την δουλειά τους. Πιστεύω, πάντως, ότι το σημερινό είναι ένα από τα καλύτερά μας παιχνίδια από τότε που ήρθα στην ομάδα".

Για τις ελπίδες του ΠΑΟΚ μετά το σημερινό αποτέλεσμα: "Είναι πολύ δύσκολη η αποστολή μας, όμως, θα πάμε εκεί να παίξουμε ένα παιχνίδι σαν το σημερινό. Είναι δύσκολο όταν χάσεις στην έδρα σου να ανατρέψεις τα δεδομένα, αλλά αν κάνουμε ένα παιχνίδι σαν το σημερινό μπορούμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας".

Για την χρησιμοποίηση του Νίνη και του Ολίσε στο αρχικό σχήμα: "Κατ΄αρχήν ήταν θέμα τακτικής. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν κάποιοι παίκτες δεν πάνε καλά στα τελευταία παιχνίδια. Θέλαμε να παίξουμε με παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν πιο αμυντικά. Οσον αφορά τον Νίνη είναι πιο συνεπής αμυντικά από τον Λούκας, ενώ ο Ολίσε όταν ο αντίπαλος πρεσάρει με μεγάλες μπαλιές έχει την δυνατότητα να βρίσκεται στον σωστό χώρο, όπως έχει την δυνατότητα να φύγει και στον στον χώρο του αντιπάλου. Εμείς, πάντως, χτίσαμε επιθέσεις από πίσω και δεν χρειάστηκε να καταφύγουμε σε μεγάλες μπαλιές".

Για την γεμάτη Τούμπα και αν πιστεύει ότι με την σημερινή εμφάνιση ανανεώθηκε το ραντεβού με τον κόσμο: "Ελπίζω ναι, έδωσαν μεγάλη υποστήριξη σήμερα και οφείλω να πω και ένα ευχαριστώ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ