ΠΑΟΚ

Στεάουα - ΠΑΟΚ 1-1: Φιλική ισοπαλία με θετικά μηνύματα

Ο Βασίλης Γκορντεζιάνι σκοράρει στο φιλικό με τη Στεάουα
Ο Βασίλης Γκορντεζιάνι σκοράρει στο φιλικό με τη Στεάουα INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ έφερε ισοπαλία στο πρώτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους με τη Στεάουα Βουκουρεστίου. Οι Ρουμάνοι προηγήθηκαν με τον Κόμαν στο πρώτο μέρος, ο Δικέφαλος απάντησε με τον Γκορντεζιάνι στο 70'.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε τη σειρά των φιλικών του παιχνιδιών στην Ολλανδία με ισοπαλία με τη Στεάουα Βουκουρεστίου, με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν από ένα γκολ σε κάθε μέρος (1-1). Οι Ρουμάνοι προηγήθηκαν με τον Κόμαν στο 24' και ο Γκορντεζιάνι με μια υπέροχη ενέργεια διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 70'. Ο Δικέφαλος σε γενικές γραμμές ανταποκρίθηκε καλά απέναντι σε μια πιο έτοιμη ομάδα.

Ο αγώνας σε γενικές γραμμές είχε λίγες καλές φάσεις με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να πιέσουν η μια την άλλη ψηλά, αλλά να δημιουργούν λίγες καλές φάσεις προς τις δύο εστίες. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, όπως συνηθίζει στα φιλικά, μοίρασε τον χρόνο περίπου στο μισό, χρησιμοποιώντας λιγότερο από 45 λεπτά μόνο τους διεθνείς, Κωνσταντέλια, Κουλιεράκη και Ζίβκοβιτς.

Το ματς

Στο πρώτο μέρος ο Δικέφαλος απείλησε ελάχιστα τα αντίπαλα καρέ. Στο πρώτο κομμάτι του ο ΠΑΟΚ απείλησε με δύο στατικές φάσεις, όμως η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μουργκ (8') και η κεφαλιά του Σβαμπ από κόρνερ του Μουργκ (11') δεν βρήκαν στόχο.

Η Στεάουα στην πρώτη της φάση στο ματς βρήκε το γκολ, χάρη στην απίθανη ενέργεια του Κόμαν που εκτέλεσε τον Ζίβκοβιτς. Η προσπάθεια του Νάρεϊ στο 38' μέσα στην περιοχή δεν είχε τύχη.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ ανέβασε στροφές και βρήκε το γκολ που έψαχνε, χάρη στην απίθανη ενέργεια του Βασίλη Γκορντεζιάνι στο 70', ο οποίος αφού απέφυγε έναν αντίπαλο με περίτεχνη ενέργεια, μπήκε στην περιοχή και από δύσκολη γωνία με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Πιο δραστήριος από τους παίκτες του Λουτσέσκου στο δεύτερος μέρος ήταν ο Γιώργος Βρακάς, ο οποίος απείλησε σε τρεις περιπτώσεις, όμως δεν κατάφερε να ευστοχήσει. Η Στεάουα με τη σειρά της έγινε απειλητική στο 79', όμως ο Ταλιχμανίδης ανταποκρίθηκε εξαιρετικά.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος: Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Παναγιώτου, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Τάισον, Μουργκ, Νάρεϊ, Τόμας.

Κι αυτή στο δεύτερο: Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Τσαούσης, Παναγιώτου (56' Κουλιεράκης), Νέσμπεργκ, Αουγκούστο, Γιαξής, Βρακάς, Ρικάρντο (70' Κωνσταντέλιας), Κανίς (70' Α. Ζίβκοβιτς), Γκορντεζιάνι.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ