ΕΛΛΑΔΑ

Σταύρος Σαράφης: Ο αθλητικός κόσμος αποχαιρετά τον "Καίσαρα"

Ο Σταύρος Σαράφης
Ο Σταύρος Σαράφης EUROKINISSI SPORTS

Ο Σταύρος Σαράφης έχασε τη μάχη για τη ζωή την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, ύστερα από το εγκεφαλικό που υπέστη το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, με τον αθλητικό κόσμο να αποχαιρετά τον "Καίσαρα" του ΠΑΟΚ.

Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, Σταύρος Σαράφης, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών την Πέμπτη (13/10), ύστερα το εγκεφαλικό που υπέστη στις 17 Σεπτεμβρίου.

Ο αθλητικός κόσμος αποχαιρέτησε με τον τρόπο του τον "Καίσαρα" του Δικεφάλου.

Το υπέροχο VIDEO και το μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Το "αντίο" της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

"Ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής, ο μεγάλος Σταύρος Σαράφης, ο Καίσαρας, έφυγε σήμερα από τη ζωή, σκορπώντας θλίψη και βαρύ πένθος σε όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σταύρου Σαράφη, ο οποίος «έφυγε» σήμερα το πρωί, στα 72 του χρόνια.

Ο Καίσαρας του ΠΑΟΚ, άφησε πίσω του, ως παρακαταθήκη μία σπουδαία καριέρα, με υπερήφανη και ουσιαστική συμμετοχή σε χρυσές σελίδες της ιστορίας του ΠΑΟΚ, με 45 και πλέον χρόνια προσφοράς μέσα στην ασπρόμαυρη οικογένεια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Καλό ταξίδι Καίσαρα…"

Το "αντίο" της Super League:

"Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια της Super League εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Σταύρου Σαράφη, του "Καίσαρα" του ΠΑΟΚ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή".

Το αντίο της ΑΕΚ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ τα ειλικρινή της συλλυπητήρια για τον αδόκητο χαμό του μεγάλου Σταύρου Σαράφη. Ο "Καίσαρας" με το ήθος και την αγωνιστική του προσφορά τίμησε τόσο τον σύλλογό του όσο και την Εθνική μας ομάδα. Η απώλειά του κάνει το ελληνικό ποδόσφαιρο φτωχότερο...".

Το αντίο του Παναθηναϊκού:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σταύρου Σαράφη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή. Μια μεγάλη απώλεια ενός ανθρώπου που υπηρέτησε για δεκαετίες το ελληνικό ποδόσφαιρο μέσα από την παρουσία του σε ΠΑΟΚ και Εθνική ομάδα".

Το αντίο του ΠΣΑΠΠ:

"Καλό ταξίδι "Καίσαρα".

Το αντίο του Βόλου:

"Η ΠΑΕ Βόλος εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. και στην οικογένεια του Σταύρου Σαράφη, που έφυγε σήμερα από τη ζωή.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ