ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στάση αναμονής για τον Κρμέντσικ

Ο Μίκαελ Κρμέντσικ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Μίκαελ Κρμέντσικ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Με τον Μάικλ Κρμέντσικ να έχει εκφραστεί ανοικτά υπέρ της παραμονής του στην Τούμπα, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ "χτίζουν" την στρατηγική τους για να κατεβάσουν τις απαιτήσεις της Μπριζ.

Ο εκπρόσωπος του Μάικλ Κρμέντσικ, βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην Θεσσαλονίκη και με τον Τσέχο επιθετικό να εκδηλώνει δημόσια την επιθυμία του να παραμείνει στον ΠΑΟΚ και μετά το τέλος του δανεισμού του η παρουσία του ατζέντη του στην Ελλάδα δημιούργησε συνειρμούς για συζητήσεις με τους ανθρώπους του Δικέφαλου.

Η αλήθεια είναι ότι πέρα από κάποιες διερευνητικές συζητήσεις δεν προέκυψε κάτι χειροπιαστό και κυρίως ανακοινώσιμο σχετικά με το μέλλον του Κρμέντσικ στην Τούμπα.

Στον ΠΑΟΚ εκτιμούν ως μεγάλο πλεονέκτημα ότι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα τους, ωστόσο το μεγαλύτερο εμπόδιο παραμένει η Μπριζ και οι απαιτήσεις της.

Από την στιγμή όμως που στους πρωταθλητές Βελγίου δεν υπολογίζουν στον Τσέχο επιθετικό, οι εκτιμήσεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ αναφέρουν ότι εύκολα ή δύσκολα θα βρεθεί λύση έστω και αν χρειαστεί να ενεργοποιηθεί το ενδεχόμενο εκ νέου δανεισμού του Κρμέντσικ.

Μέχρι το καλοκαίρι πάντως, όταν και οι δύο ομάδες ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις δεν αναμένονται σημαντικές εξελίξεις. Και αυτό αποτελεί και μια είδους στρατηγική από την πλευρά του Δικεφάλου που θα προσπαθήσει από τη μια να κατεβάσει τις απαιτήσεις των Βέλγων και από την άλλη να αποσυνδέσει το θέμα του Τσέχου με τις επιδιώξεις της Μπριζ για τον Χρήστο Τζόλη.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ