ΠΑΟΚ

"Δύσκολη η συνεργασία Μπόλονι-Μπεκάλι"

"Δύσκολη η συνεργασία Μπόλονι-Μπεκάλι"
Μπόλονι INTIME SPORTS

Ο Ρουμάνος δημοσιογράφος Τζίτζι Στάνκου μίλησε για την φημολογία που έχει αναπτυχθεί και "μιλάει" για "φλέρτ" του Μπόλονι με την Στεάουα

Αναλυτικά όσα είπε στον Libero 107.4: ""Η Στεάουα είναι ένα περίπλοκο κλαμπ. Είναι πρόεδρος ο Τζίτζι Μπεκάλι, ένας πολύ σκληρός άνθρωπος, δύσκολα μπορείς να δουλέψεις μαζί του δύο και τρία χρόνια πάνω σε πλάνο.

Αλλάζει συνέχεια άποψη, θέλει μόνο νίκες, αν χάσεις είσαι προπονητικά νεκρός. Θέλει να βάζει παίκτες στην ενδεκάδα. Από ότι ξέρω ο Μπόλονι δεν είναι τέτοιος άνθρωπος που δέχεται παρεμβάσεις. Το μέλλον θα δείξει.", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Ο Μπεκάλι θέλει να τον φέρει το ίδιο καο ο Στόικα (σ.σ. τεχνικός διευθυντής της Στεάουα). Αυτές οι φήμες είναι μια μορφή προπαγάνδας, ξέρουν ότι δεν θα έρθει και είναι προπαγάνδα για τους φιλάθλους της Στεάουα που θέλουν τον Μπόλονι. Βέβαια, είναι τακτική και από την πλευρά του Μπόλονι, ο οποίος πάντα αφήνει τις φήμες να τρέξουν, το έχει κάνει και στο παρελθόν.

Πάντα βάζει μια επιπλέον πίεση στην ομάδα που βρίσκεται, του αρέσει να αφήνει πάντα την πόρτα ανοιχτή. Πάντως, δεν θεωρώ ότι μπορεί να γυρίσει στη Ρουμανία, αλλά έτσι αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να έρθει πρόταση από την Γαλλία για παράδειγμα".

Για το αν πιστεύει πως ο Μπόλονι είναι διατεθειμένος να αφήσει τον ΠΑΟΚ: "Δεν είναι κάτι το οποίο πιστεύω, είναι κάτι το οποίο είπε ο Μπόλονι μετά το παιχνίδι με την Κέρκυρα. Από τις δηλώσεις κατέληξα σε αυτό το συμπέρασμα. Ο Μπόλονι είναι ένας από τους προπονητές που θα ήθελαν όλα τα κλαμπ στην Ρουμανία".

Εσείς διαβάστε επίσης την Στεάουα και τον Μπόλονι, για τα χρήματα που θα φέρει ο Βιεϊρίνια στα ταμεία του ΠΑΟΚ και τις δηλώσεις του Ρουμάνου τεχνικού που κατέγραψε το Sport24.gr

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ