ΑΕΚ

Στάνκοβιτς: "Βρίσκομαι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας, να κερδίσουμε το πρωτάθλημα"

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ για να υπογράψει το συμβόλαιό του με την Ένωση
Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ για να υπογράψει το συμβόλαιό του με την Ένωση PHOTO CREDITS: PRINT SCREEN / YOUTUBE _ AEK FC

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς παραχώρησε δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της ΑΕΚ στο YouTube, λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την ΑΕΚ, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι στόχος του είναι να αναδειχθεί πρωταθλητής και με την ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου Αυστριακού τερματοφύλακα, Τσίτσαν Στάνκοβιτς, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, με τον διεθνή πορτιέρε να παραχωρεί δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της Ένωσης στο YouTube, λίγο μετά την υπογραφή των συμβολαίων.

Ο Στάνκοβιτς ανέφερε ότι στόχος του είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα με την Ένωση, ενώ τόνισε ότι ανυπομονεί να αγωνιστεί με τη φανέλα της Ένωσης, με τον κόσμο στο πλευρό της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στάνκοβιτς στο επίσημο κανάλι της ΑΕΚ στο YouTube: "Είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον αποτελώ μέρος της ΑΕΚ, γιατί είναι μια μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα με πολλούς οπαδούς και ανυπομονώ να ξεκινήσω τις υποχρεώσεις μου με την ομάδα μου και να φορέσω τη φανέλα της. Είμαι αισιόδος ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας".

"Το πρώτο πράγμα που γνώριζα για την ΑΕΚ, είναι ότι είναι μια μεγάλη ομάδα με πολύ φανατικό κοινό και αυτό που περιμένω είναι να μπορέσουν να επιστρέψουν οι οπαδοί στα γήπεδα, για να αγωνιστώ μπροστά τους".

"Αγωνιζόμουν στη μεγαλύτερη ομάδα της Αυστρίας με την οποία έπαιρνα κάθε χρόνο το πρωτάθλημα και το κύπελλο και τώρα βρίσκομαι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Ο στόχος είναι να συνεχίσω να κερδίζω τα πρωταθλήματα και στην Ελλάδα, με τη φανέλα της ΑΕΚ".

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ