SERIE A

Στάνκοβιτς: "Στην Ίντερ πέρασα τα ομορφότερα χρόνια μου αλλά οι οπαδοί της ξέρουν πόσο ηθικός είμαι"

Στάνκοβιτς: "Στην Ίντερ πέρασα τα ομορφότερα χρόνια μου αλλά οι οπαδοί της ξέρουν πόσο ηθικός είμαι"
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ ΣΤΟ YOUTUBE

Το εκτός έδρας ματς της Σαμπντόρια κόντρα στην Ίντερ είναι κάτι παραπάνω από ιδιαίτερο για τον Ντέγιαν Στάνκοβιτς λόγω του ένδοξου παρελθόντος του με τους νερατζούρι, με τον προπονητή των Γενοβέζων να ξεκαθαρίζει ωστόσο πως είναι ηθικός.

Η Ίντερ αποτέλεσε το δεύτερο σπίτι του Ντέγιαν Στάνκοβιτς αν αναλογιστεί κανείς φόρεσε τη φανέλα της για μία δεκαετία (2004-2013) και έζησε μεγάλες στιγμές μαζί της, με αποκορύφωμα τη χρονιά του ιστορικού τρεμπλ, ωστόσο η ποδοσφαιρική ζωή τα έφερε έτσι ώστε να επιστρέψει κάποια στιγμή ως αντίπαλος των νερατζούρι και μάλιστα να "καίγεται" για βαθμούς.

Και αυτό γιατί βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό στον πάγκο της Σαμπντόρια (μόλις η δεύτερη ομάδα στην προπονητική καριέρα του μετά από τον Ερυθρό Αστέρα) και δίνει μάχη για να την κρατήσει στην κατηγορία, με τους 18ους μπλουτσερκάτι να έχουν δύσκολη αποστολή το βράδυ του Σαββάτου (29/10, 21:45) στο Μεάτσα και τον ίδιο να υπόσχεται μάχη στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Serie A.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Το παρελθόν μου δεν μπορεί και δεν πρέπει να διαγραφεί, ήταν τα δέκα ομορφότερα χρόνια της ζωής μου. Το να παίζεις σε ένα γεμάτο Μεάτσα μπορεί να είναι μόνο χαρά", δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής (28/10) ο Σέρβος προπονητής, για να στείλει ωστόσο και ξεκάθαρο μήνυμα στους Μιλανέζους.

"Οι οπαδοί ξέρουν πως είμαι τίμιος και ηθικός και το ίδιο θα είμαι και το Σάββατο. Θα είμαι ηθικός με την Σαμπντόριά μου, προσπαθώντας να κάνω το καλύτερο δυνατό επειδή μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Το δικό μας μότο είναι χαμηλά το κεφάλι και σκληρή δουλειά. Κόντρα στην Ίντερ θα πρέπει να είσαι γεμάτος κίνητρα. Έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση και έχουν έναν σπουδαίο προπονητή.

Η ομάδα ακολουθεί τον Ιντζάγκι και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα. Θα πρέπει να ξέρουμε να υποφέρουμε".

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ