ΑΕΚ

Στάνκοβιτς: "Η ομάδα χτίστηκε το καλοκαίρι για να έχει νοοτροπία νικητή"

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό
Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό INTIME

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς σε δηλώσεις του στην COSMOTE TV αμέσως μετά την ολοκλήρωση του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τόνισε ότι η Ένωση χτίστηκε το καλοκαίρι για να έχει νοοτροπία νικητή, κάτι που έδειξε σήμερα.

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, στην οποία η Ένωση επικράτησε με 1-0, τόνισε ότι η ομάδα έχει νοοτροπία νικητή, κάτι που έδειξε στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στη διαφορά που έχει η ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, την οποία δεν κοιτάνε, αν και θα προσπαθήσουν να την καλύψουν, μιλώντας παράλληλα για "περίεργα πράγματα", τα οποία συνέβησαν στο ντέρμπι με τους ερυθρόλευκους, ενώ το σημαντικότερό είναι ότι κέρδισε η ομάδα και όχι ότι αναδείχθηκε MVP.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στάνκοβιτς στην COSMOTE TV: Για το ματς: "Σημαντική νίκη για εμάς. Η ομάδα χτίστηκε το καλοκαίρι για να έχει νοοτροπία νικητή και το δείξαμε στο σημερινό παιχνίδι".

Για το ότι η ομάδα κατάφερε να κρατήσει το μηδέν, αν και πιέστηκε: "Καταφέραμε να κρατήσουμε το μηδέν μέχρι το τέλος. Ο Τσούμπερ πέτυχε δύο γκολ, αλλά ακυρώθηκαν και εμείς κρατήσαμε το μηδέν. Κρατάμε το γεγονός ότι καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη".

Για τη συνέχεια: "Η χρονιά έχει ακόμα πολύ δρόμο. Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε αυτή τη διαφορά, αλλά δεν την κοιτάμε. Γίνανε απίστευτα πράγματα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά το αφήσαμε πίσω μας".

Για το ότι βγήκε MVP: "Το πιο σημαντικό δεν είναι ότι βγήκα MVP, αλλά ότι καταφέραμε να πάρουμε το τρίποντο".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ