Στα χέρια του Τζίγγερ το διαβατήριο του Σουλτάν

Στα χέρια του Γιάννη Βαρδινογιάννη βρίσκεται το διαβατήριο του Πρίγκιπα Σουλτάν που κρατάει ακόμα αποστάσεις.
Με το που έγινε γνωστό το ενδιαφέρον του Σαουδάραβα επιχειρηματία Σουλτάν Αλ Σαούντ για τον Παναθηναϊκό, η οικογένεια Βαρδινογιάννη κράτησε τις επιφυλάξεις της και δεν θέλησε ούτε να μειώσει, αλλά ούτε και να παρουσιάσει ως κάτι σίγουρο το όλο θέμα.
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως παράτησε την υπόθεση, αλλά αντίθετα άρχισε να κάνει τη δική της έρευνα γύρω από τον νεαρό πρίγκιπα.
Από τη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε το διαβατήριο του Σαουδάραβα επιχειρηματία και αποδείχτηκε πως είναι αληθινό πρόσωπο, έγινε γνωστό γιατί οι άνθρωποι της πράσινης ΠΑΕ έκαναν υπομονή.
Όπως αναφέρουν τα prasinanea.gr, στον Παναθηναϊκό είχαν στην κατοχή τους το διαβατήριο του Σουλτάν Αλ Σαούντ από την αρχή! Εάν μάλιστα ο Βλάσης Τσάκας φέρει και τα απαραίτητα χαρτιά στην οικογένεια, τότε δεν αποκλείεται να δούμε σημαντικές εξελίξεις.
Έτσι λοιπόν η ερχόμενη Δευτέρα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον και όσοι πήραν κατευθείαν στο… ψιλό την ιστορία θα πρέπει βρεθούν προ εκπλήξεως.