ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Στα "πράσινα" ο "γιατρός"

Στα "πράσινα" ο "γιατρός"
INTIME SPORTS

Με την φανέλα του Αγροτικού Αστέρα θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης. Επαγγελματικά συμβόλαια υπέγραψαν οι Νικολόπουλος και Οκομούσης

Μια ημέρα πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου και ο Αγροτικός Αστέρας προχώρησε σε μια ακόμη σημαντική μεταγραφή.

Συγκεκριμένα, η "πράσινη" ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του Σωτήρη Κωνσταντινίδη, ο οποίος υπέργραψε την Δευτέρα συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους.

Ο "γιατρός" αγωνιζόταν στον Ηρακλή από το 1994 ως το 1999, στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στην ΑΕΚ, όπου και έμεινε μέχρι το 2005, τα επόμενα τρία χρόνια φορούσε τη φανέλα του Ιωνικού, ενώ από το 2007 και μέχρι πέρυσι έπαιζε στον Πανσερραϊκό.

Αμέσως μετά την επίτευξη της συμφωνίας ο Κωνσταντινίδης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: " Έρχομαι να συνεχίσω την καριέρα μου σε μια ομάδα σταθερή στην κατηγορία. Πιστεύω, ότι θα βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου να κάνει ο Αγροτικός Αστέρας το βήμα παραπάνω. Άλλωστε, φέτος η ομάδα είναι πιο πλήρης και νομίζω, ότι μπορεί να πετύχει το στόχο της".

Επαγγελματίες οι Νικολόπουλος και Οκομούσης

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας συνεχίζοντας την φιλοσοφία της για προώθηση νέων ταλέντων από τη Β' ομάδα της (Μαργαρίτης, Καθάριος, Τσάτσας, Βουτσάς) υπέγραψε την Δευτέρα επαγγελματικό συμβόλαιο διάρκειας 5 ετών με τους Χαράλαμπο Νικολόπουλο και Πέτρο Οκομούση.

Ο Νικολόπουλος γεννήθηκε στις 25/1/1992, αγωνίζεται ως μέσος, ενώ την προηγούμενη χρονιά ήταν αρχηγός της Β' ομάδας. Ο Οκομούσης, που πέρυσι αγωνιζόταν δανεικός στη Νίκη Πολυγύρου και είχε πετύχει εξαιρετικές εμφανίσεις στο Πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής, γεννήθηκε στις 9/3/1990 και είναι επιθετικός.

Οι δύο παίκτες μετά την υπογραφή των συμβολαίων τους δήλωσαν υπερήφανοι και ενθουσιασμένοι. Συγκεκριμένα ο Οκομούσης τόνισε ότι: " Ήθελα πάρα πολύ να γίνω επαγγελματίας στην ομάδα μου. Η περυσινή χρονιά στο Πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής ήταν ένα καλό σχολείο, αλλά διακαής μου πόθος ήταν να παίξω στον Αγροτικό Αστέρα. Ευχαριστώ πολύ τον Πρόεδρο και τον προπονητή, που με πίστεψαν και μου έδωσαν την ευκαιρία να γίνω επαγγελματίας."

Ο Νικολόπουλος από την πλευρά του, είπε: " Το να γίνω επαγγελματίας στον Αγροτικό Αστέρα είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί τη δεδομένη στιγμή. Ξεκίνησα από την Ακαδημία του Ερασιτέχνη, ανέβηκα στη Β' ομάδα και σήμερα γίνομαι επαγγελματίας. Θα βάλω τα δυνατά μου, ώστε να μη διαψεύσω τις προσδοκίες των ανθρώπων της Διοίκησης και του προπονητή μου".

TAGS ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ