ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Στα "πράσινα" και ο Μερεσιώτης

Στα "πράσινα" και ο Μερεσιώτης
Κώστας Μερεσιώτης INTIME SPORTS

Με την φανέλα του Αγροτικού Αστέρα θα αγωνίζεται πλέον ο Κώστας Μερεσιώτης, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Εορδαϊκό

Σε μια ακόμη μεταγραφή προχώρησε το Σάββατο ο Αγροτικός Αστέρας. Η ομάδα του Εύοσμου ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου αριστερού μπακ Κώστα Μερεσιώτη ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Εορδαϊκό.

"Η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας ανακοινώνει την απόκτηση του Κώστα Μερεσιώτη για 3 χρόνια. Ο 23χρονος αμυντικός ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ηρακλή και αγωνίστηκε στη συνέχεια στο Θερμαϊκό Θέρμης και στη Ρόδο. Τον τελευταίο χρόνο ανήκε στο δυναμικό του Εορδαϊκού, όπου είχε 23 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και 3 στο Κύπελλο Ελλάδος", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Αμέσως μετά την συμφωνία του ο Κώστας Μερεσιώτης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: "Η χαρά μου είναι μεγάλη που ανήκω πλέον σε μια ομάδα όπως ο Αγροτικός Αστέρας με τέτοια δυνατή παρουσία στη Β' Εθνική.

Ο Αγροτικός Αστέρας έχει γράψει ιστορία και σε πρωταθλήματα, αλλά και με την παρουσία του στο Κύπελλο. Εύχομαι ότι μαζί με τους συμπαίκτες μου θα δώσουμε το καλύτερο του εαυτού μας για να ξαναζήσει ο Εύοσμος και πάλι μεγάλες στιγμές".

Παράλληλα εκτός από την απόκτηση του Μερεσιώτη, η ΠΑΕ ανακοίνωσε και τους συνεργάτες του Περικλή Αμανατίδη. Συγκεκριμένα, ο Σήφης Μωυσίδης θα είναι βοηθός προπονητή και ο Στέφανος Αϊβαλιώτης προπονητής τερματοφυλάκων.

TAGS ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ