ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Στα "πράσινα" και ο Ισμαέλ

Στα "πράσινα" και ο Ισμαέλ
INTIME SPORTS

Ο Αγροτικός Αστέρας ανακοίνωσε την απόκτηση του 22χρονου Γάλλου αμυντικού Κονέ Ισμαέλ

Μια ακόμη μεταγραφή ανακοίνωσε την Τετάρτη η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας. Συγκεκριμένα κάτοικος Εύοσμου τη νέα σεζόν θα είναι ο Κονέ Ισμαέλ, ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Ο 22χρονος Γάλλος δεξιός μπακ από το 2007 ως το 2009 αγωνιζόταν στην Ένα Μπαγκάρας, ενώ την περυσινή χρονιά είχε επαγγελματικό συμβόλαιο με την Στρασμπούργκ.

Ο Ισμαέλ αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: " Είμαι πολύ ικανοποιημένος, που ήρθα στην Ελλάδα και θα παίξω για λογαριασμό του Αγροτικού Αστέρα. Θα δώσω το 100% των δυνάμεών μου και όλο μου τον εαυτό, για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες του προπονητή μου, αλλά και του Προέδρου.

Πριν από λίγο υπέγραψα το συμβόλαιό μου και από αύριο, που θα φοράω τη φανέλα με τον τυχερό μου αριθμό, το δύο, θα τα δώσω όλα, για να τιμήσω αυτό το συμβόλαιο. Πάντως, για την Ελλάδα έχω τις καλύτερες εντυπώσεις, από όσα έχω μάθει κατά καιρούς. Ελπίζω, να αφήσω κι εγώ τις καλύτερες εντυπώσεις στους φιλάθλους της ομάδας μας
".

TAGS ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ