ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στα "pit" ο Ιμπαγάσα, ανησυχία για Τοροσίδη ενόψει ντέρμπι

Στα "pit" ο Ιμπαγάσα, ανησυχία για Τοροσίδη ενόψει ντέρμπι
INTIME SPORTS

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ντέρμπι της Κυριακής (18/3, 19:30) ξεκίνησε, με τον Αριέλ Ιμπαγάσα να ακολουθεί θεραπεία και πλέον δεν υπολογίζεται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, εκτός αν συμβεί το θαύμα. Ανησυχία για "Τόρο", χαμόγελα για Μανιάτη.

Μοιάζει πλέον οριστικό πως ο Αριέλ Ιμπαγάσα δεν θα βρίσκεται στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον "αιώνιο" αντίπαλο (18/3, 19:30).

Ο Αργεντινός μέσος ακολούθησε θεραπεία την Παρασκευή και αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην γάμπα. Οι πρώτες εκτιμήσεις εκφράζουν φόβους για μικρή θλάση, όμως καλό θα είναι να κάνουμε λίγη υπομονή και να περιμένουμε τις εξετάσεις.

Όπως και να 'χει, όλα δείχνουν πως ο "Κάνιο" δεν θα παίξει στο ΟΑΚΑ, ούτε με θαύμα. Αντίθετα, ευχάριστα είναι τα νέα για τον Γιάννη Μανιάτη, που έκανε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα αποθεραπεία και λογικά θα παίξει στο ντέρμπι των "αιωνίων". Άλλωστε, ο Έλληνας μέσος ένιωσε κάποιες κράμπες και βγήκε αλλαγή στο ματς με την Μέταλιστ, περισσότερο για να προστατευτεί.

Από την άλλη, ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος επίσης χτύπησε στην αναμέτρηση με τους Ουκρανούς, έκανε θεραπεία μαζί με τον Ιμπαγάσα και υπάρχει μια ανησυχία για το κατά πόσο θα είναι έτοιμος και θα μπορέσει να αγωνιστεί στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ.

Η μίνι προετοιμασία των Πρωταθλητών Ελλάδας για το ματς στο ΟΑΚΑ, ολοκληρώνεται το Σάββατο με προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 19:00.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ