ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στα γραφεία του Ολυμπιακού οι Τζανακάκης, Μπουχαλάκης

Στα γραφεία του Ολυμπιακού οι Τζανακάκης, Μπουχαλάκης
INTIME SPORTS

Από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός πέρασαν την Τρίτη (5/3) οι Μανώλης Τζανακάκης και Ανδρέας Μπουχαλάκης. Ο πρώτος υπέγραψε και ο δεύτερος θα το κάνει άμεσα. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ...

Το "παιδομάζωμα" του Ολυμπιακού στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζεται και ενισχύει ακόμη περισσότερο το ταλέντο στο ερυθρόλευκο ρόστερ.

Η διοίκησης της Πειραϊκής ΠΑΕ είναι αποφασισμένη να χτίσει τα επόμενα χρόνια μια ομάδα γεμάτη με ταλαντούχους Έλληνες ποδοσφαιριστές και ό,τι καλό υπάρχει, καταφθάνει στον Πειραιά. Και φυσικά δεν αναφερόμαστε μονάχα στους παίκτες που αγωνίζονται στην Superleague, αλλά και στην Football League.

Τρανό παράδειγμα οι περιπτώσεις του Μανώλη Τζανακάκη και του Ανδρέα Μπουχαλάκη. Οι δύο ποδοσφαιριστές διανύουν μια πολύ καλή χρονιά με τη φανέλα του Εργοτέλη και οι "κεραίες" των ανθρώπων του Ολυμπιακού εντόπισαν ταλέντο και αμέσως κινήθηκαν.

Συγκεκριμένα, οι δύο Κρητικοί νεαροί άσοι, πέρασαν την Τρίτη (5/3) από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην Πλατεία Αλεξάνδρας και συναντήθηκαν με ανθρώπους της ομάδας. Ο Τζανακάκης υπέγραψε το συμβόλαιο που του πρόσφεραν οι Πρωταθλητές Ελλάδας, ενώ ο δεύτερος ζήτησε λίγο χρόνο, προκειμένου να είναι μαζί του και ο μάνατζέρ του.

Όπως και να 'χει το σημαντικό και η είδηση της ημέρας είναι πως ο ένας υπέγραψε και ο δεύτερος θα υπογράψει. Κάτι που σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα έχει στη διάθεσή του δύο ακόμη ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Ο 21χρονος (30/4/1992) μπακ, Μανώλης Τζανακάκης μπορεί να αγωνιστεί με άνεση και στις δύο πλευρές της άμυνας. Ο 20χρονος (5/4/1993) χαφ, Ανδρέας Μπουχαλάκης, είναι και αυτός διεθνής με την ομάδας Κ-19 της χώρας μας και μάλιστα είχε αγωνιστεί στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων παίζοντας σε όπλα τα ματς ως αλλαγή.

Οι δύο παίκτες διαπρέπουν στο φετινό πρωτάθλημα της Football League με τη φανέλα του Εργοτέλη, της ομάδας που οδηγεί την κούρσα της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία.

Το κατά πόσο, βέβαια, θα μείνουν στο ρόστερ του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν ή αν θα δοθούν δανεικοί, θα φανεί στην πορεία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ