ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στα χέρια Δέλλας-Ν' Ντόι!

Στα χέρια Δέλλας-Ν' Ντόι!
Δέλλας

"Έπεσαν ψιλές" ανάμεσα στον Δέλλα και τον Ν' Ντόι στη φυσούνα. Επεισόδιο Βέλιτς με Φερέρ και παίκτες

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή... Μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Καλόπουλου, ο Τραϊανός Δέλλας περίμενε στη φυσούνα και σύμφωνα με πληροφορίες έβρισε το ρέφερι για την αποβολή του. Παράλληλα, ο αρχηγός της ΑΕΚ είχε έντονο διάλογο με τον Ν' Ντόι, με τους δύο παίκτες να έρχονται στα χέρια και να ανταλλάσσουν μερικές "ψιλές".
Ο Δέλλας έκανε δηλώσεις προς τους εκπροσώπους του Τύπου, τονίζοντας: " Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο μέρος εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του και πέτυχε δύο γκολ, ενώ εμείς στην επανάληψη, που ήμασταν καλύτεροι, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε".

Όσο για την επίμαχη φάση με τον παίκτη του Παναθηναϊκού, ο κεντρικός αμυντικός της Ένωσης ζήτησε την τιμωρία του Σενεγαλέζου για θέατρο. Συγκεκριμένα, είπε: " Περιμένω τον αθλητικό δικαστή να καλέσει για δυσφήμιση του αθλήματος τον Ν' Ντόι. Έχουμε δει μέχρι τώρα να καλούν ποδοσφαιριστές που πανηγυρίζουν με τα σημαιάκια. Δεν είδαν και οι δυο (διαιτητής και επόπτης) στην φάση της αποβολής τι έγινε.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα πρέπει να συμμορφώσει τον Ν' Ντόι. Είμαι αγανακτισμένος γιατί κανείς δεν είδε τι έγινε. Δεν τον έχω ακουμπήσει και εκείνος κάνει θέατρο. Στη φυσούνα, έγινε ένα περιστατικό, αφού τον περίμενα και του είπα γιατί κάνεις θέατρο και εκείνος με έβρισε στα αγγλικά. Fair play δεν είναι το να πετας την μπάλα σε πλάγιο, αλλά να σέβεσαι τον αντίπαλο

".

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διαιτητής της αναμέτρησης έχει γράψει στο φύλλο αγώνα για βίαιη απώθηση του Τραϊανού Δέλλα και τονίζει ότι τον απέβαλε μετά από υπόδειξη του επόπτη.

Επείσοδιο Βέλιτς με Φερέρ


Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, δημιουργήθηκε φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον Φερέρ και τον Καραγκούνη. Τη σκηνή παρακολουθούσε ο Γιάσμινκο Βέλιτς και μετά από λίγο κινήθηκε απειλητικά προς τον τεχνικό της ΑΕΚ και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες σήκωσε το χέρι του με σκοπό να γρονθοκοπήσει τον Ισπανό αλλά την μπουνιά την δέχτηκε... άλλος τυχερός.

Σε εκείνο το σημείο έγινε η μεγάλη έκρηξη των παικτών της ΑΕΚ που κινήθηκαν προς το μέρος του γενικού διευθυντή με βαριές κουβέντες και ατάκες όπως: "Ντροπή σου, έφαγες ψωμί στην ΑΕΚ". Φυσικά το σκηνικό κορυφώθηκε όταν κάποιοι έκρυψαν τον Βέλιτς, καθώς όπως αναφέρθηκε: "Αν έμενε ο Βέλιτς, τώρα θα ήταν στο νοσοκομείο".












TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ