THE SPORTS ECONOMIST

Στα +10 εκατομμύρια ευρώ οι αξιώσεις της Ουτρέχτης για Δουβίκα

Ο Τάσος Δουβίκας από το ματς της Ελλάδας με τη Σουηδία | 8 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Τάσος Δουβίκας από το ματς της Ελλάδας με τη Σουηδία | 8 Σεπτεμβρίου 2021 IN TIME SPORTS

Δεδομένη η πρόθεση της Ουτρέχτης να καρπωθεί άμεσα την παραγωγική σεζόν του Τάσου Δουβίκα, ενημερώνοντας αρμοδίως για τις αξιώσεις της για τον διεθνή Έλληνα επιθετικό, οι οποίες αν ικανοποιηθούν θα «γράψουν» ρεκόρ πώλησης στην ιστορία του συλλόγου.

Παράδοση, έτσι κι αλλιώς, υπάρχει. Και τα τελευταία χρόνια όχι απλώς συνεχίζεται, αλλά φτάνει σε τελείως ξεχωριστά επίπεδα. Δημιουργώντας τάση, εξέλιξη και ευκαιρίες. Πρώτος σκόρερ πρόπερσι με τη Βένλο στην Eredivisie ο Γιώργος Γιακουμάκης, δύο μεταγραφές ακολούθησαν, σε Σέλτικ και Ατλάντα.

Σταθερή αξία τα τελευταία χρόνια στην γραμμή κρούσης του ολλανδικού πρωταθλήματος ο Βαγγέλης Παυλίδης, ενδεικτική της αναβάθμισής του η περυσινή πρόταση της Σαλερνιτάνα και μετά την άρνηση της από την ΑΖ η αναπροσαρμογή του συμβολαίου του και ο διπλασιασμός των απολαβών του και η βεβαιότητα πως το ερχόμενο καλοκαίρι θα αποτελέσει μεταγραφή εύρους 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Δεν είναι όμως ο μόνος μιας και πέραν του τίτλου του αρχισκόρερ στην Ολλανδία, ο προπορευόμενος τη δεδομένη στιγμή στην σχετική λίστα Τάσος Δουβίκας φιλοδοξεί βάσιμα σε ανάλογη εξέλιξη και το έδαφος ήδη προετοιμάζεται και για τον επιθετικό της Ουτρέχτης ώστε το καλοκαίρι να πωληθεί έναντι διψήφιου αριθμού εκατομμυρίων.

Διαβατήριο πάντα το γκολ, πόσο μάλλον στη χώρα της τουλίπας. Και επικερδής προοπτική για την ομάδα που το διαχειρίζεται, στην προκειμένη περίπτωση την Ουτρέχτη, η οποία λοιπόν περιμένει υπερδεκαπλασιασμό της επένδυσης που έκανε πριν δύο καλοκαίρια με την αγορά του διεθνή Έλληνα επιθετικού από τον Βόλο.

Δεδομένη η πρόθεση του ολλανδικού club να καρπωθεί άμεσα, τώρα δηλαδή που… καίει, τις επιδόσεις και την προοπτική του Δουβίκα, έχοντας ενημερώσει αρμοδίως, τους εκπροσώπους του, αλλά και τους λογιών λογιών ενδιαφερόμενους πως αξιώνει ένα ποσό που κυμαίνεται μεταξύ 10 και 12 εκατομμυρίων ευρώ.

Ενδεικτικό της αξίας που βλέπουν στον 24χρονο επιθετικό οι επιτελείς της «Ούτρεχ» βάσει της συγκεκριμένης αξίωσης και τιμολόγησης το γεγονός ότι η συγκεκριμένη, εφόσον απαντηθεί από την αγορά, θα αποτελέσει και ρεκόρ πώλησης στην ιστορία της Ουτρέχτης.

Προσδεθείτε, ο χορός (των εκατομμυρίων) για τους Έλληνες επιθετικούς στο ολλανδικό πρωτάθλημα μόλις άρχισε.

TAGS THE SPORTS ECONOMIST ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ