ΠΑΟΚ

Σπυρόπουλος: "Θέλω τίτλο με τον ΠΑΟΚ"

Σπυρόπουλος: "Θέλω τίτλο με τον ΠΑΟΚ"

Τι δήλωσε ο Νίκος Σπυρόπουλος ως παίκτης του "Δικεφάλου" για τους στόχους του, για την προτίμηση του στο Πρωτάθλημα, αλλά και για το κλίμα στο σύλλογο, έχοντας πολλούς γνωστούς

Αποστολή στην Αυστρία: Στέργιος Αναστασιάδης

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Σπυρόπουλος:

Για την απόφαση να έρθει στον ΠΑΟΚ: "Για εμένα δεν πήρε μεγάλη διάρκεια η απόφαση να έρθω. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ με πλησίασαν δεν το σκέφτηκα και πολύ. Όλα πήγαν όπως τα ήθελα. Είμαι ευτυχισμένος που έρχομαι σε μία ομάδα με μεγάλους στόχους. Εγώ θέλω να κάνω ένα καινούριο ξεκίνημα με τον ΠΑΟΚ. Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με τον "Δικέφαλο" για να δώσουμε χαρά στον κόσμο με έναν τίτλο που λείπει".

Για το γεγονός ότι βρήκε πολλούς γνωστούς: " Βρήκα αρκετούς φίλους. Παιδιά που υπήρξα και συμπαίκτες, αλλά και αρκετούς γνώριμους. Αυτό θα με βοηθήσει αρκετά για να προσαρμοστώ".

Για το αν τον καλύπτει το κίνητρο του ΠΑΟΚ: "Ηρθα σε μια ομάδα που θέλει πρωταθλητισμό, να παίξω σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και εμένα αυτό με καλύπτει".

Για την υποδοχή του Σαλπιγγίδη: "Και εγώ έχω μιλήσει με τον Δημήτρη. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις, μου είπε τα καλύτερα και είμαι χαρούμενος που θα είμαι συμπαίκτης του".

Για την περίοδο που δεν αγωνίστηκε στην Ιταλία: "Είχα έναν τραυματισμό, στην αρχή είχα ξεκινήσει να παίζω, αλλά μετά τον τραυματισμό έμεινα πίσω. Όταν δεν επανέλθεις καλά σε πάει πίσω. Πλέον νιώθω δυνατός και ελπίζω ο τραυματισμός να ανήκει στο παρελθόν και να είμαι καλά".

Για τον ανταγωνισμό με τον Λίνο: "Ο Λίνο είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Εγώ από τη μεριά μου θα κοιτάξω να δουλέψω, ο προπονητής θα αποφασίσει ποιος θα παίζει και ελπίζω όποις είναι σε καλύτερη κατάσταση να παίζει".

Για τη δυναμική του ΠΑΟΚ: "Με την έλευση του Σαββίδη ο ΠΑΟκ έχει αποκτήσει άλλη δυναμική. Έχει οργανωθεί και έχει άλλους στόχους, όπως και η δυναμική του κόσμου. Ενώ ήταν θετικό το γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί παίκτες που ήμασταν φίλοι, αλλά και συμπαίκτες".

Για την Εθνική Ελλάδας και ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς διεθνείς: "Μακάρι να πάνε όλα καλά. Καταρχήν να πάνε όλα καλά με τον ΠΑΟΚ και από εκεί θα έρθει η κλήση για την Εθνική".

Για την κόντρα με ΟΣΦΠ και κατά την περίοδο που ήταν στον Παναθηναϊκό: "Δε θα ήθελα να μιλήσω τι γινόταν λάθος στον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός ήταν μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Ο ΠΑΟΚ είναι η καινούρια μου ομάδα, είναι ανταγωνιστικός και κάθε χρόνο ανεβαίνει επίπεδο. Πιστεύω ότι μπορεί να κοντράρει τον Ολυμπιακό, αλλά χρειάζεται αρκετή δουλειά και συσπείρωση".

Για τον τρόπο που έφυγε από την Ελλάδα: "Θεωρώ ότι άλλες φορές έκανα λάθη εγώ, άλλες φορές αδικήθηκα. Ο τρόπος που έφυγα από την Ελλάδα δεν ήταν καλός, αλλά θέλω να επανέλθω σε τοπ επίπεδο και ο ΠΑΟΚ μου δίνει αυτήν τη δυνατότητα".

Για το αν ήθελε να βάλει ένα σημαντικό γκολ: "Σίγουρα θα το ήθελα, αλλά μακάρι να κερδίζει ο ΠΑΟΚ και δεν έχει σημασία ποιος θα βάλει το γκολ".

Για την ευρωπαϊκή συμμετοχή του ΠΑΟΚ: "Σίγουρα το να συμμετέχεις σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση είναι καλό. Και για την ομάδα, αλλά και για τον παίκτη είναι καλό. Εγώ, όμως πιστεύω ότι ο τίτλος είναι το καλύτερο γιατί λείπει".

Για το κλίμα που συνάντησε: "Δεν περίμενα το κλίμα να είναι τόσο καλό. Βλέπω όλα τα παιδιά να είναι ενωμένα. Εγώ νιώθω πολύ οικεία, τα περισσότερα πρόσωπα είναι γνώριμα, οπότε αυτό θα με βοηθήσει πάρα πολύ".

Για το χρόνο που χρειάζεται για να έρθει σε υψηλό επίπεδο: "Θέλω κάποιο χρόνο, αλλά ο προπονητής θα αποφασίσει πότε θα αγωνιστώ. Σίγουρα, όμως, θέλω κάποιο χρόνο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ