ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σπουδαία τουρνουά για τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού

Σπουδαία τουρνουά για τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού

Σε σπουδαία ευρωπαϊκά τουρνουά θα συμμετέχουν το επόμενο διάστημα οι Νέοι και οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού, προκειμένου οι Πράσινοι ν' αποκτήσουν εμπειρίες για το μέλλον.

Τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια έχουν συμμετάσχει σε αρκετά σημαντικά τουρνουά και κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και την φετινή σεζόν. Η αρχή θα γίνει σε λίγες μέρες, καθώς το διάστημα 18-21 Απριλίου οι Έφηβοι του Τριφυλλιού θα πάνε στην Ουγγαρία προκειμένου να συμμετέχουν στο τουρνουά ''Puskas - Suzuki Cup'', το οποίο θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας του αείμνηστου Φέρεντς Πούσκας.

Εκτός από τους Πράσινους στο συγκεκριμένο τουρνουά θα συμμετέχουν ακόμη οι Ρεάλ, Χόνβεντ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ και η ακαδημία του Πούσκας. Μάλιστα, ο τελικός του τουρνουά θα διεξαχθεί στο νέο γήπεδο της ακαδημίας που φέρει το όνομα του Πούσκας και είναι χωρητικότητας περίπου 4 χιλιάδων θέσεων.

Ταξίδι και στο Λιλ

Εκτός από το τουρνουά στην Ουγγαρία, οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού θα συμμετάσχουν και στο τουρνουά που θα διοργανώσει η Λιλ 7-9 Ιουνίου και στο οποίο όπως έχει γίνει γνωστό έως τώρα θα είναι και η Βαλένθια. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική διοργάνωση, καθώς το 2013 συμμετείχαν οι ακαδημίες των Μπάγερν, Μαρσέιγ, Άντερλεχτ, Πόρτο, Μπενφίκα, Νιούκασλ και Βαλένθια.

Στο Άμστερνταμ οι Νέοι

Όσον αφορά την ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού, το τριήμερο 7-9 Ιουνίου θα βρεθούν στην Ολλανδία προκειμένου να συμμετάσχουν στο "Copa Amsterdam" μαζί με άλλες 7 ομάδες. Την Παρασκευή ο Ρόναλντ Ντε Μπουρ έκανε την κλήρωση, με το Τριφύλλι να είναι στον δεύτερο όμιλο.

Συγκεκριμένα στον πρώτο όμιλο θα είναι οι: Άγιαξ, Φλουμινένσε, Αμβούργο και ο Άγιαξ του Κέιπ Τάουν που κατέκτησε το τουρνουά την επόμενη σεζόν. Οι Πράσινοι θα είναι στον δεύτερο όμιλο και θ' αντιμετωπίσουν τις Κρουζέιρο, την Νταελίν από την Κίνα και την Men United.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ