ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ

Sportitalia: "Η Νάπολι ζητάει 10 εκατομμύρια ευρώ συν μπόνους, αλλιώς δεν δίνει τον Μανωλά"

Ο Κώστας Μανωλάς με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας σε ματς κόντρα στην Ιταλία για τα προκριματικά του Euro 2020
Ο Κώστας Μανωλάς με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας σε ματς κόντρα στην Ιταλία για τα προκριματικά του Euro 2020 INTIME

Ο δημοσιογράφος της Gazzetta dello Sport, Αλφρέντο Πεντουλά, υποστήριξε σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Sportitalia πως η Νάπολι δεν θα αφήσει τον Κώστα Μανωλά να πάει στον Ολυμπιακό με ένα ποσό κάτω των 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Την ώρα που στο μεταγραφικό μέτωπο του Ολυμπιακού ρυθμίζονται και οι τελευταίες λεπτομέρειες για την ενεργοποίηση της βόμβας που ακούει στο όνομα Κώστας Μανωλάς, όπως από το βράδυ της Τρίτης 17/8 σας ενημέρωσε αποκλειστικά το SPORT24 (στο σχετικό ρεπορτάζ είχε αναφερθεί επιγραμματικά ότι υπάρχει προφορική συμφωνία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Νάπολι γύρω στα 7 εκατομμύρια ευρώ), οι Ιταλοί από την πλευρά τους επιμένουν πως η Νάπολι παραμένει σκληρή διαπραγματεύτρια και ότι δεν θέλει να τον χάσει χωρίς να βάλει ένα σεβαστό ποσό στα ταμεία της.

Ποιο είναι αυτό και ποια είναι η αυστηρή κόκκινη γραμμή που βάζουν οι παρτενοπέι όσον αφορά στο μίνιμουμ των απαιτήσεών τους για να αποχωριστούν τον Μανωλά;

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της Gazzetta dello Sport, Αλφρέντο Πεντουλά, η ομάδα του ιταλικού Νότου δεν πρόκειται να αφήσει τον Μανωλα να αποχωρίσει από το "Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα" αν δεν πάρει τουλάχιστον πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ.

"Ο Ολυμπιακός επιμένει για τον Κώστα Μανωλα αλλά ο πρόεδρος της Νάπολι Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις δεν κάνει πίσω. Για λιγότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ συν μπόνους δεν πρόκειται να μετακινηθεί από την Νάπολι και δεν πρόκειται να βγει λευκός καπνός από τις διαπραγματεύσεις", τόνισε χαρακτηριστικά σε παρέμβασή του στον τηλεοπτικό σταθμό "Sportitalia".

Το βέβαιο πάντως είναι ότι οι άνθρωποι της Νάπολι έχουν κάνει ήδη τις επαφές τους για τη διαδοχή του Κώστα Μανωλά, με τους Σκοντράν Μουστάφι και Ντανιέλε Ρουγκάνι να εμφανίζονται ως οι βασικοί υποψήφιοι για την ομάδα του ιταλικού νότου σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα.

TAGS ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ ΝΑΠΟΛΙ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ