ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ

Radio Kiss Kiss: "Αν φύγει ο Μανωλάς, πρώτος στόχος ο Μουστάφι"

Ο Κώστας Μανωλάς στο φινάλε αγώνα Λίβερπουλ - Νάπολι για το Champions League της σεζόν 2019/20
Ο Κώστας Μανωλάς στο φινάλε αγώνα Λίβερπουλ - Νάπολι για το Champions League της σεζόν 2019/20 2019 AP PHOTO/JON SUPER

Ρεπόρτερ της Νάπολι ανέλυσε τα πλάνα που έχει ο σύλλογος για τη διαδοχή του Κώστα Μανωλά, έχοντας κάνει ήδη επαφές με δύο κεντρικούς αμυντικούς, τους Σκοντράν Μουστάφι και Ντανιέλε Ρουγκάνι.

Ο ρεπόρτερ Νάπολι της RAI, Τσίρο Βενεράτο, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες αποκαλύπτει διαρκώς στοιχεία του ρεπορτάζ του σχετικά με τη μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό, αυτήν τη φορά μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο οι "παρτενοπέι" σχεδιάζουν να καλύψουν το κενό του 30χρονου Έλληνα.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος μίλησε στο Radio Kiss Kiss, ραδιόφωνο της Νάπολης με θεσμικές σχέσεις με το σύλλογο, εξηγώντας ότι υπάρχουν δύο κεντρικοί αμυντικοί που βρίσκονται στη λίστα του Λουτσιάνο Σπαλέτι, ωστόσο μία είναι η πιο εφικτή λύση.

"Αν η Νάπολι πουλήσει τον Κώστα Μανωλά και τον Αντάμ Ουνάς, θα πάει για έναν μέσο με μεταγραφή και έναν ακραίο μπακ με δανεισμό", δήλωσε αρχικά ο Βενεράτο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στη συνέχεια, όμως, αναφέρθηκε και στην προσθήκη στόπερ που αναγκαστικά θα κάνουν οι "παρτενοπέι", αφού σε αυτό το σενάριο θα έχουν μείνει μόνο με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, τους Καλιντού Κουλιμπαλί, Αμίρ Ραχμάνι και την πρόσφατη μεταγραφή, Ζουάν Ζεζούς.

"Ο Σπαλέτι θέλει τον Ντανιέλε Ρουγκάνι της Γιουβέντους, επειδή τον γνωρίζει και πιστεύει ότι μπορεί να γίνει ο ιδανικός παρτενέρ του Κουλιμπαλί", εξήγησε. "Αν η Νάπολι πουλήσει τον Μανωλά, θα κινηθεί για τον Ρουγκάνι, τον οποίο η Γιουβέντους δεν θα δανείσει και του οποίου ο μισθός είναι 3.000.000 ευρώ ή για τον Σκοντράν Μουστάφι. Η Νάπολι μίλησε με τον ατζέντη του Μουστάφι και πρότεινε ετήσιο μισθό 1.000.000, όσα και στον Ζεζούς που δέχθηκε".

Ο Ρουγκάνι αποτελεί πρώτη επιλογή για τον Σπαλέτι, όμως ο Μουστάφι αποτελεί την εφικτή επιλογή, σύμφωνα με τον Βενεράτο, επειδή η Γιουβέντους δεν θέλει να δώσει τον Ιταλό στόπερ της, αλλά να τον κρατήσει ως τέταρτο στόπερ και να δώσει κάπου δανεικό τον 19χρονο Ρουμάνου Ράντου Ντραγκούσιν.

Το βέβαιο είναι ότι οι άνθρωποι της Νάπολι έχουν κάνει ήδη τις επαφές τους για τη διαδοχή του Μανωλά στο "Σαν Πάολο", με τον Μανωλά πιθανότατα να αποτελέσει παρελθόν, με προορισμό τον Πειραιά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Σταύρου Γεωργακόπουλου στο SPORT24. Μάλιστα, αυτή η μετακίνηση δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί πριν από τη ρεβάνς του Ολυμπιακού κόντρα στη Σλόβαν, ώστε κι η Νάπολι να προχωρήσει άμεσα για την αντικατάσταση, αφού η σεζόν στην Ιταλία αρχίζει το προσεχές Σαββατοκύριακο.

TAGS ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ ΝΑΠΟΛΙ SERIE A STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ