Σπόρτινγκ – Μαρινιένσε 3-0: Με Βαγιαννίδη βασικό τα “λιοντάρια” πήραν την πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου Πορτογαλίας

Print Screen
Η Σπόρτινγκ με τον Βαγιαννίδη βασικό επιβλήθηκε 3-0 της Μαρινιένσε στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Πορτογαλίας και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Με δύο γκολ του Τρινκάο και ένα του Λουίς Σουάρες η Σπόρτινγκ επιβλήθηκε 3-0 της Μαρινιένσε στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Πορτογαλίας και προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, με τον Γιώργο Βαγιαννίδη να αγωνίζεται βασικός.
Το σκορ για τα λιοντάρια άνοιξε στο 29′ ο Τρινκάο, ο οποίος οκτώ λεπτά αργότερα πέτυχε και δεύτερο γκολ, στέλνοντας την ομάδα του στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο τερμάτων.
Στο δεύτερο μέρος ο Σουάρες υπέγραψε στο 81′ τη νίκη για την ομάδα του, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.